Gizlilik Politikası

Plajiarischecker.co olarak, kullanıcılarımız tarafından bizimle paylaşılan verilerin gizliliğini önemsiyoruz, bu yüzden müşterimizin gizliliğini korumaya adanmışız. Bu gizlilik politikası, tüketicilerimize hangi bilgileri topladığımız ve neden ve bu bilgileri nasıl kullandığımız hakkında doğru bilgi vermeyi amaçlamaktadır. Bu politika boyunca, ""PlagiarishChecker.co"" veya ""biz"" veya ""biz"" yazdığımızda, bir şirket ve iştiraklerimiz ve diğer iştiraklerimizden Pligiarischecker.co, Inc.'den bahsettiğimiz anlamına geldiğini bilin.

Bu gizlilik politikası, 'kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerinin (PII)' in çevrimiçi olarak nasıl kullanılabileceğinden endişe duyan kullanıcılara hizmet etmek için derlenmiştir. ABD Gizlilik Kanunu ve Bilgi Güvenliği uyarınca PII, bir kişiyi tanımlamak, bulmak veya iletişim kurmak için kendi başına veya diğer bilgilerle kullanılabilecek bilgilerdir. PII'nizi sitemize, uygulamamıza ve hizmetlerimize göre nasıl topladığımızı, kullandığımızı veya işlediğimizi net bir şekilde anlamak için politikayı dikkatlice okumanızı öneririz.

İçindekiler

Bu Plagiarischecker.co Gizlilik Politikasının kapsamı nedir?

Bu Gizlilik Politikası, https://www.plagiarishchecker.co/privacy ("Hizmet Şartları") adresinde bulunabilen LigiarissChecker.co'nun Hizmet Şartları ve Lisans Sözleşmesi'ne entegre edilmiştir ve kullanımınızla bizim tarafımızdan edinilen bilgilerle ilgilidir. Bu politikada açıklandığı gibi Pligiarischecker.co'nun sitesi, uygulaması ve hizmetleri ("bilgi"). Bu politikada ve aksi belirtilmeyen aktifleştirilmiş terimlerin kullanılması, "Hizmet Şartları" nda bu terimler için verilen tanıma sahip olacaktır.

Bu, PlagiariscChecker.co’nun (“PlagiariscChecker.co”) Çevrimiçi Gizlilik Politikası (“Gizlilik Politikası”). Bu politika yalnızca PlagiarishChecker.co, web sitesinde yer alır ve "çevrimdışı" veya web sitesi ile ilgisi olmayan PlagiarishChecker.co faaliyetleri için geçerli değildir.

LigiarishChecker.co benim hakkımda hangi bilgileri topluyor?

Bir müşteri site hizmetlerimizle etkileşime girdiğinde, sizi tanımlamak için tek bir bilgi toplayabiliriz veya diğer verilerle birlikte kullanılabilir ("kişisel veriler"). Ayrıca, topladığımız bazı bilgiler size geri bağlanamayacak şekilde ("Kişisel olmayan veriler") tutulan bazı bilgiler de olacaktır.

PligiarischChecker.co, web sitesinin kullanımı ile ilgili bazı anonim verileri toplar. Bu bilgiler, kullanıcıları kendi başına veya diğer bilgilerle birlikte kişisel olarak tanımlamaz ve web sitesinin performansını artırmak için toplanır. The PlagiariscChecker.co web sitesi tarafından toplanan anonim veriler, kullandığınız tarayıcı türü ve web sitesini ziyaretin uzunluğu gibi bilgileri içerebilir. Ayrıca, adınızı, adresinizi, telefon numaranızı ve e-posta adresinizi içerebilecek PlagiariscChecker.co web sitesinde kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler vermeniz istenebilir. Bu bilgiler, hizmetlere kaydolduğunuzda veya web sitesi üzerinden satın alma işlemi yaptığınızda, geri bildirimler veya e -postalar PligiarishChecker.co adresine gönderildiğinde toplanabilir. Tüm bu durumlarda bize kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler sunma seçeneğiniz vardır.

Bir hesap oluşturduğunuzda bize sağladığınız veriler

Plajiarischecker.co hizmetlerini kullanmak için kaydolduğunuzda, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bazı kişisel verileri bizimle isteyerek paylaşırsınız:

E -posta adresiniz, kullanıcı adınız, iletişiminiz ve dil tercihleriniz. Google veya Facebook hesabınız gibi bir sosyal ağ kimlik bilgisine sahip PlagiarissChecker.co'ya giriş yaparken, e -posta adresiniz ve adınız gibi bu hesaptan temel bilgilere erişmesini isteyeceğiz. Bu bilgileri bizimle paylaşmayı bırakmak istiyorsanız, bu hesaba intihatschecker.co erişimi kaldırarak bunu istediğiniz zaman yapabilirsiniz.

Siparişinizi ödemek için PayPal®'ı seçerseniz, kredi kartı numaranızı doğrudan PayPal®'a sunmanız gerekir. PayPal® Gizlilik Politikası, PayPal® web sitesinde verdiğiniz bilgilere uygulanacaktır.

1. Bilgilerin kullanılması ve ifşası. Aşağıda aksi belirtilmedikçe, sitede toplanan kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerinizi başkalarına satmıyoruz, takas etmiyoruz veya kiralayamıyoruz. Sitemiz tarafından toplanan bilgiler, siparişleri işlemek, sipariş durumunuz hakkında sizi bilgilendirmek, sizi ilginizi çekebilecek ürünleri veya özel teklifleri ve sitemizi geliştirmek için istatistiksel amaçlar için bilgilendirmek için kullanılır. Teslimat bilgilerinizi sipariş izleme amacıyla üçüncü taraflara ifşa edeceğiz veya çek veya para siparişinizi uygun şekilde işleyeceğiz, siparişinizi dolduracağız, sitemizin işlevselliğini geliştireceğiz, istatistiksel ve veri analizlerini gerçekleştireceğiz, siparişinizi vereceğiz ve size tanıtım e -postalarını sunacağız. Bizden. Örneğin, sipariş ettiğiniz ürünleri teslim etmek için posta adresi bilgilerinizi dağıtım hizmetine yayınlamalıyız.

2. Tüm kredi/banka kartlarının ayrıntıları ve kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler, üçüncü taraflara depolanmayacak, satılmayacak, paylaşılmayacak, kiralanmayacak veya kiralanmayacak

Sizden başka hangi bilgileri topladığımız?

LigiarischChecker.co Site hizmetlerini kullanırken bu bilgileri toplayın:

Kullanıcı İçeriği: Bu, tüm metinleri, belgeleri veya diğer içerikleri veya hizmetlerimizi kullanımınızın bir parçası olarak sizin tarafınızdan yüklenen, girilen veya başka bir şekilde aktarılan bilgileri içerir.

Hangi bilgiler otomatik olarak toplanır?

PligiarissChecker.co ile bağlantı kurmak için kullandığınız cihazlar hakkında bazı bilgiler vardır ve Site, Uygulama ve/veya Hizmetleri kullanımınız aşağıdakiler de dahil olmak üzere sistemlerimize otomatik olarak kaydedilir:

Konumunuz: Bu, sitemiz, uygulamamız ve/veya/veya/veya etkileşim kurarken bilgisayarınız, cep telefonunuz veya tabletiniz (bir İnternet Protokolü [IP] adresi veya benzeri tanımlayıcı ile belirtildiği gibi) gibi cihazlarınızı kullandığınız coğrafi alan veya yerdir. Hizmetler.

Günlük verileriniz veya bilgileriniz: Diğer web siteleri gibi, sunucularımız, sitemize, uygulamamıza ve/veya hizmetlerimize eriştiğinizde veya kullandığınızda ve günlük dosyalarında sakladığınızda otomatik olarak veri toplar. Bu günlük verileri IP adresinizi, tarayıcı türünüzü ve ayarlarını, tarayıcı yapılandırmasını, kullanım tarihini ve saatini, çerez verilerini ve dil tercihlerini içerebilir.

Kullanım Bilgileriniz: Bu bilgiler, kullandığınız PlagiariscChecker.co sitesi, uygulama ve/veya bunları nasıl kullandığınızla ilgilidir. Tüketicilerin sitemizi, uygulamamızı ve/veya hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını incelemek için üçüncü taraf iştiraklerimizden ve servis sağlayıcılarımızdan veri de alabiliriz. Örneğin, sitedeki belirli bir sayfaya erişen ve normalde tıkladıkları bağlantılara erişen kullanıcı sayısı hakkında bir fikrimiz olacaktır. Siteyi optimize etmek için daha iyi anlamak ve yardımcı olmak için toplanan bu verileri kullanacağız.

Cihaz Bilgileriniz: Bunlar, kullandığınız donanım ve yazılım türünü (işletim sisteminiz ve tarayıcı türünüz gibi) içeren bilgisayarınızdan veya mobil cihazınızdan toplanan verilerdir ve ayrıca PlagiarissChecker.co.co kullanan cihazlar için benzersiz cihaz tanımlayıcılarıdır. .

Çerezler: Çerezlerden toplanan veriler "PlagiarishChecker.co çerez kullanıyor mu?" bölüm ve çerez politikamızda.

Çerezler, bir kullanıcının tarayıcısında önbelleğe alınmış küçük veri parçalarıdır. PligiarischChecker.co, geçmişte ana sayfayı ziyaret edip etmediğinizi belirlemek için çerezleri kullanır. Ancak, başka kullanıcı bilgisi toplanmaz.

LigiarischChecker.co, web sitemizin işletilmesini geliştirmek veya web sitemizin alanlarına olan ilgiyi analiz etmek için kişisel olmayan "toplu veriler" kullanabilir. Ayrıca, sağlarsanız

PlagiarischChecker.co Yayınlama veya geri bildirim için içerikle, kullanıcı adınızı veya diğer tanımlayıcı verileri izninizle yayınlayabiliriz. LigiarischChecker.co, bir kolluk kuvveti talebine yanıt olarak veya yasaların gerektirdiği şekilde bu kadar kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri sağlayabilir. Şahsen tanımlanabilir bilgileriniz, iflas için PlagiariscChecker.co dosyaları varsa bir tarafa verilebilir veya birleşme veya satın alımlar gibi önerilen veya tüketilmiş kurumsal yeniden düzenlemelerle bağlantılı olarak varlıkların veya PligiariscChecker.co'nun mülkiyetinin devredilmesi veya mülkiyeti vardır.

Plajiarischecker.co ne zaman bilgi toplar?

Bir form doldurduğunuzda, bir bültene abone olduğunuzda, sipariş verdiğinizde, canlı sohbet kullanın, destek bileti açtığınızda ve/veya sitemize herhangi bir bilgi girdiğinizde sizden bilgi toplarız.

Plajiarischecker.co bilgilerimi nasıl kullanıyor?

Sizinle ve aşağıdakiler de dahil olmak üzere, sözleşmemizi sizinle ve meşru iş çıkarlarımız için gerçekleştirebilmemiz için LigiarishChecker.co sürecinde, bilgilerinizi gerektiği gibi kullanın, kullanıyoruz ve kaydediyoruz:

  • Sitemizi ve hizmetlerini, ürün ve hizmet duyurularımızı kullanımınız hakkında sizinle iletişim kurmak ve bir bağlantı kurmak, varsa güncellemeler ve size hesap doğrulama desteği sağlamayı içeren yardım taleplerinizi geri bildirim verebilmek için Hesabınıza erişmek veya yazışmalardan sonra sizi takip etmekle ilgili sorun yaşadığınız etkinlik.
  • Sitemizi, uygulamamızı ve/veya hizmetlerimizi yönetmemize yardımcı olmak, kullanıcıları güvenlik amacıyla doğrulamamıza, özel kullanıcı özellikleri sunmamıza ve işlemleri sunmak, işlemleri işlemek ve sunmak, incelemeler yapmak ve yaklaşmakta olan özellikleri geliştirmek ve sitemizin algoritmalarını ve performansını geliştirmemize yardımcı olmak için , Uygulama ve/veya hizmetler.
  • Size istediğiniz zaman abone olabileceğiniz PlagiariscChecker.co hizmetleri hakkında doğrudan e -posta bildirimleri ve özel teklifler göndermek için. Bununla ilgili daha fazla ayrıntı için, lütfen şu bölüme gidin - "PligiarishChecker.co Bana e -posta gönderecek mi?" Avrupa Ekonomik Bölgesi'nde (EEA) ikamet eden biriyseniz, yalnızca hesabınızı oluşturduğunuzdan veya daha sonra herhangi bir noktadan sonra bize izin verirseniz size promosyon materyalleri göndereceğiz.
  • Sitemizi, uygulamamızı ve/veya hizmetlerimizi kullanarak benzersiz cihazların miktarı hakkında kümülatif istatistikleri belirlemek ve kötüye kullanımı ve sahtekarlığı tanımlamak ve önlemek.
  • İşlemlerinizi hızlı bir şekilde işlemek için
  • Hesabınızla ilgili kullanıcı içeriğini göstermek ve hizmetlerimizi kullandığınızda sizin için erişilebilir olduğundan emin olmak için.

LigiarischChecker.co Kullanıcı İçeriğini analiz ediyor mu?

PlagiarischChecker.co çalışanlarının, sitemizde depolanan veya gönderilen tüm kullanıcı içeriğini izlemediğini garanti ediyoruz, APP ve/veya hizmetler, ancak hizmet şartlarının ihlal edildiğini ve bir Yetkilendirme gereklidir, eğer kullanıcı desteği için taleplerinizi cevaplamayı gerekli bulursak, aksi takdirde hizmet şartlarında tanımlandığı şekilde incelemeye veya kullanıcı içeriği içinde belirtildiği gibi algoritmalarımızı geliştirmeye gerek olduğuna karar verirsek Hizmet Şartlarımızın Bölümü. Son olarak, bilgileriniz Pligiarischecker.co ve kullanıcılarının haklarını, mülkünü veya kişisel güvenliğini koruma veya varantlar ve mahkeme emirleri gibi yasal süreçlere yanıt vermek gibi yasal yükümlülüklerimize uyma gerektiğinde görüntülenebilir. .

Veri ve açıklama kullanma hakkı

PligiarischChecker.co bilgilerimi hiç paylaşıyor mu?

LigiarischChecker.co, kişisel verileri yalnızca üçüncü taraflara açıklar:

  • İşletme operasyonunun gereksinimlerini yerine getirmemize yardımcı olan servis sağlayıcılarla çalışıyoruz, bunlar hizmetlerimizi barındırma, iyileştirme ve taşımayı içerir. Ayrıca hizmet sağlayıcılarını müşteri destek hizmetleri, e -posta iletişimi ve analitik gibi belirli hizmetler ve işlevler için de kullanıyoruz. Bu hizmet sağlayıcılar, kişisel verilere yalnızca talimatlarımıza uygun olarak erişebilir, işleyebilir veya kaydedebilir ve görevlerini bize yerine getirebilir.
  • Kişisel verilerinizi paylaşma izniniz var.
  • Hizmet Şartları'nın olası ihlallerini araştırmanın, bu Hizmet Şartlarını uygulamanın veya yasadışı faaliyetler, şüpheli sahtekarlık veya mülke, kişilere karşı potansiyel tehditlerle ilgili soruşturmanın veya harekete geçmenin gerekli olduğuna inandığımız önemli olduğuna inanıyoruz. Sitemizi, uygulamamızı ve/veya hizmetlerimizi işlettiğimiz yöntemler.
  • Kişisel verilerinizin korunmasının, erişiminin veya ifşa edilmesinin, LigiariscChecker.co ve Sitemizin, Uygulamamız ve/veya Hizmetlerimizin kullanıcılarının haklarını, mülkünü veya kişisel güvenliğini korumak veya yanıt vermek için zorunlu olduğunu tespit ediyoruz. herhangi bir kamu makamının yasal talepleri.
  • Bunu bir satın alma, birleşme, yeniden yapılanma, iflas, menkul kıymetlerin halka açık sunumu, varlıklarımızın bir kısmının veya tamamının satışı ile ilgili olarak yapmalıyız. Bu gibi durumlarda, kişisel verilerinizin bir kısmı veya tamamı, bu Gizlilik Politikasına tabi olarak başka bir kuruluşla aktarılabilir veya paylaşılabilir.
  • Kişisel olmayan verileri üçüncü taraflara ve kamuya açıklayabiliriz - örneğin, bizimle anlaşma kapsamındaki bağlı kuruluşlara veya kullanıcılara sağlayabileceğimiz ilerleme raporlarının bir parçası olarak.
  • PlagiariscChecker.co tarafından ifade edilen raporlar, sonuçlar veya sonuçların yasal bir değeri yoktur ve mahkemelerde ve diğer yasal konularda sunulamaz.
  • Hiçbir koşulda, elektronik veya dijital kanıt olarak, LigiarissChecker.co tüm kabul edilebilirlik haklarını korumaktadır.

PligiarischChecker.co, kişisel verilerim için satarak kar elde ediyor mu?

Hayır, PlagiarischChecker.co kişisel verilerinizi satmaz veya kiralar.

PligiarischChecker.co çerez kullanıyor mu?

Çerezler, web tarayıcıları tarafından kişiselleştirilmiş içerik sağlamak ve giriş kimlik bilgisi ve hesap ayarlarını hatırlamak için kullanılır. PligiarischChecker.co, web işaretleri ve izleme pikselleri de dahil olmak üzere çerezleri ve benzer teknolojileri kullanır. Bunlar, size sitemizi, uygulamamızı ve/veya hizmetlerimizi sunmamıza yardımcı olan kullanım ve analitik verileri toplamak ve ayrıca alakalı PligiariscChecker.co ürün ve hizmetleri için reklamlar sunmaya yardımcı olmak için gereklidir. Sonra üçüncü taraf sitelerine gidin. PlagiarischChecker.co, reklamlarını size teslim etmelerini sağlamak amacıyla kişisel verilerinizi üçüncü taraflarla paylaşmaz. Çerezler ve LigiarishChecker.co'nun bunları nasıl kullandığı hakkında daha fazla bilgi için lütfen çerez politikamıza bakın.

Çerezleri şunlara kullanıyoruz:

  • Alışveriş sepetindeki eşyaları hatırlamaya ve işlemeye yardımcı olun.
  • Gelecekteki ziyaretler için kullanıcıların tercihlerini anlayın ve kaydedin.
  • Daha iyi bir deneyim sunabilmemiz için kullanıcımızın etkinliğini izleyin ve analiz edin.

Tüm çerezleri kapatmayı seçebilir veya bir çerez gönderilirken bilgisayarınızın sizi uyarmasını seçebilirsiniz. Bu, tarayıcı ayarlarınızdan yapılabilir. Her tarayıcı farklı olduğundan, çerezleri nasıl doğru şekilde değiştirebileceğinizi öğrenmek için tarayıcınızın yardım menüsüne gidin. Çerezleri kapatmayı seçerseniz, bazı özellikler düzgün çalışmayabilir.

Üçüncü taraf açıklama

Kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerinizi satmıyoruz, ticaret yapmıyoruz veya dış taraflara başka bir şekilde aktarmıyoruz.

Üçüncü taraf bağlantılar
  • Okuyucularımızın içeriğini geliştirmeye yardımcı olmak için blog yayınlarımızda üçüncü taraf bağlantıları kullanıyoruz.
  • Ziyaretçilerimize PII ve çerezleri nasıl ele aldığımıza rehberlik etmek için Gizlilik Politikası sayfamızda üçüncü taraf bağlantılarını kullanıyoruz.

Lütfen ziyaret edebileceğiniz harici bağlantıların gerçekliğini garanti edemeyeceğimizi unutmayın. Herhangi bir üçüncü taraf bağlantısını ziyaret etmeden önce her zaman kendi araştırmanızı yapmanız önerilir.

Google

Sitemizde veya uygulamamızda Google Adsense reklamını kullanıyoruz. Google'ın reklam ilkeleri Google'ın reklam gereksinimlerini özetleyebilir. Kullanıcılar için daha iyi bir deneyim sağlamak için tanıtılırlar.

Daha fazla bilgi için: https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Üçüncü taraf satıcı olarak Google, sitemizde ve/veya uygulamamızda reklam sunmak için çerezleri kullanır. Google'ın DART çerezini kullanması, sitemize, uygulamamıza ve diğer sitelere önceki ziyaretleri temelinde kullanıcılarımıza reklam sunmasını sağlar. Dart çerezinin kullanımından vazgeçmek istiyorsanız, bunu Google Reklam ve İçerik Ağının Gizlilik Politikasını ziyaret ederek yapabilirsiniz.

Kullandığımız çerezler

Origin Cookie Description Expiry Category
CloudFlare __cfduid

The '__cfduid' cookie is set by the CloudFlare service to identify trusted web traffic. It does not correspond to any user id in the web application, nor does the cookie store any personally identifiable information.

First Party Persistent

First Party Persistent Analytics & Marketing
https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200170156-What-does-the-CloudFlare-cfduid-cookie-do-
Google Analytics _gid Used to distinguish users. 2 years Analytics & Marketing
Google Analytics _ga Used to distinguish users First Party Persistent Analytics & Marketing
Plagiarismchecker.co plagiarismchecker

Used to track user history, normally used for checking login

1 day

Tracking

Plagiarismchecker.co AWSELB

This cookie name is associated with the Amazon Web Services Elastic Load Balancing functionality for routing client requests on the server.

The main purpose of this cookie is: Strictly Necessary

1 day

Tracking

Google gibi üçüncü taraf satıcılarla birlikte, birinci taraf çerezleri (Google Analytics çerezleri gibi) ve üçüncü taraf çerezlerden (DoubleClick çerezleri gibi) veya diğer çeşitli üçüncü taraf tanımlayıcıları kullanırız. Sitemiz, uygulamamız ve hizmetlerimizle ilgili olarak reklam izlenimleri ve diğer reklam hizmeti işlevleriyle kullanıcı etkileşimleri.

Vazgeçmek

Google Reklam Ayarları sayfasını kullanarak, Google'ın size nasıl reklam verdiğine dair tercihler ayarlayabilirsiniz. Alternatif olarak, Ağ Reklamcılığı Girişimi Out Out Page veya Google Analytics OPT Out Out tarayıcısından eklenebilir.

Daha fazla bilgi için: www.allaboutcookies.org

Çerezler nasıl silinir, değiştirilir veya devre dışı bırakılır

Tarayıcı talimatlarınızı izleyerek çerezleri silebilir veya kullanımlarını devre dışı bırakabilirsiniz:

Farklı bir tarayıcı kullanıyorsanız, sağlayıcının talimatlarını izleyin.

Web siteleri, eklentiler ve üçüncü taraf uygulamaları nasıl çalışır?

Bizimle ortak olan bazı üçüncü taraf uygulamalar ve hizmetler, bilgilerinize erişmek için onay isteyebilir. Bu tür uygulamalar size bildirim sağlayacak ve erişim veya bilgi almak için izninizi isteyecektir. Bu tür uygulamalar ve hizmetleri ve izinlerinizi dikkatlice seçmek en iyisidir.

Bazı üçüncü tarafların eklentileri veya gömülü içeriği Sitemiz veya Facebook "" düğmeleri gibi uygulama, yöneticilerinin siteyi ziyaret ettiğinizi bilmelerine izin verebilir ve bu bilgileri ziyaretleriniz hakkında topladıkları diğer verilerle kullanabilirler. İnternette sizi tanımlayabilecek diğer web sitelerine veya hizmetlere.

Bu eklentiler ve uygulamalar aracılığıyla üçüncü taraflarca toplanan veriler, her tarafın kendi politikalarına tabidir. Bu politikaları dikkatlice okumanızı ve diğer kuruluşların verilerinizi nasıl kullandığını anlamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

LigiarischChecker.co, bağladığı web sitelerinin gizlilik politikalarından sorumlu değildir. Bu tür üçüncü taraflara herhangi bir bilgi sağlarsanız, kişisel bilgilerinizin toplanması ve kullanımı ile ilgili farklı kurallar geçerli olabilir. Herhangi bir veri vermeden önce bu tür üçüncü tarafın gizlilik politikalarını gözden geçirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Üçüncü tarafların politikalarından veya uygulamalarından sorumlu değiliz. Sitelerimizin internette üçüncü taraflara ait olan ve işletilen diğer sitelere bağlantılar içerebileceğini lütfen unutmayın. Sitemize bağlı bu web sitelerinin bilgi uygulamaları bu politika kapsamında değildir. Bu diğer siteler, kullanıcılara kendi çerezlerini veya GIF'lerini temizleyebilir, veri toplayabilir veya kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler isteyebilir. Bu bilgi koleksiyonunu kontrol edemeyiz. Topladıkları bilgileri kullanmaları hakkında herhangi bir sorunuz varsa doğrudan bu varlıklarla iletişime geçmelisiniz.

PlagiarischChecker.co bana e -posta bildirimleri gönderecek mi?

Size özel teklifler, güncellemeler ve diğer ürün duyuruları hakkında bilgi gönderebileceğimiz zamanlar olacaktır. Ayrıca size iş bağlı kuruluşlarımızdan ürün ve hizmetler hakkında bilgi göndermek isteyebiliriz. Ancak, bu tür iletişimleri, PligiariscChecker.co e -postalarında ve ayrıca iletişim tercihlerinizi değiştirerek bulunabilecek "abonelikten çıkma" düğmesini tıklayarak herhangi bir zamanda devre dışı bırakabilirsiniz. Tüm Plagiarischecker.co Hesap Sahipleri, bu e -postalardan abonelikten çıkmayı tercih etseniz bile, hizmetlerimizle ilgili e -posta bildirimleri alacaktır.

AEA'dan gelen kullanıcılar için:

Promosyon iletişimi yalnızca EEA'da bulunan kullanıcılara önceden onayınızla sunacağız. Daha fazla ayrıntı için lütfen aşağıdaki "AÇA kullanıcıları" bölümüne bakın.

PligiarischChecker.co, kişisel verilerimi veya kullanıcı içeriğimi hiç kamuya açık hale getirecek mi?

Hayır, kişisel verileri veya kullanıcı içeriğini, "PlagiarishChecker.co bilgilerimi paylaşıyor mu?" Politikanın bölümü.

LigiarischChecker.co Hands, sinyalleri nasıl izlemez?

Sinyalleri izlemiyoruz ve DNT tarayıcı mekanizması yerinde olduğunda izlemiyor, reklamı kullanmıyor veya bitki çerezlerini kullanıyoruz.

PlagiarischChecker.co ayrıca üçüncü taraf davranış izlemesine izin vermez.

COPPA (Çocuk Çevrimiçi Gizlilik Koruma Yasası)

PligiarischChecker.co Çocuklardan bilgi alıyor mu?

Çocuk Çevrimiçi Gizlilik Koruma Yasası ebeveynleri kontrol altına aldı. LigiarischChecker.co, 18 yaşın altındaki çocuklardan bilerek kişisel bilgiler almaz. 18 yaşından küçük bir çocuktan kişisel bilgileri edindiğimiz bilgimize gelmesi durumunda, gerekli önlemleri alacağız Bu bilgileri sistemlerimizden çıkarmak. 18 yaşın altındaysanız, lütfen site, hizmet veya uygulama aracılığıyla herhangi bir kişisel bilgi vermeyin. Ayrıca ebeveynleri ve yasal vasileri çocuklarının internet kullanımını yakından izlemeye teşvik ediyoruz. Bu politikayı uygulamanın bir başka yolu, çocuklarına izinsiz olarak site, hizmet, uygulama aracılığıyla hiçbir kişisel bilgi vermemeleri için bilgilendirmektir.

PlagiarischChecker.co, küçüklerden kişisel bilgileri bilerek toplamaz. Küçüklerin intihaleschecker.co web sitesini veya hizmetlerini kullanmalarına izin verilmez ve PligiariscChecker.co, 18 yaşın altındaki küçüklerin web sitesine herhangi bir kişisel bilgi göndermemelerini ister. Küçükler ile ilgili bilgiler toplanmadığından, PlagiarissChecker.co, küçükler hakkında bilerek kişisel bilgileri dağıtmaz.

Veri aktarımı, depolama, elde tutma ve silme

Plajiarischecker.co ile paylaşıldığında bilgilerim nerede saklanıyor?

PlagiariscChecker.co ile paylaşılan tüm bilgiler Amerika Birleşik Devletleri'nde devredilecek, işlenecek ve saklanacaktır. Uygulamamızı cihazlarınızdan herhangi birinde kullandığınızda, kaydettiğiniz kullanıcı içeriği o cihazda yerel olarak tutulacak ve ardından sunucularımızla senkronize edilecektir. Ancak, herhangi bir bilgiyi sitemize, uygulamamıza ve/veya hizmetlerimize gönderir veya aktarırsanız, bu, kişisel veriler ve kullanıcı içeriği de dahil olmak üzere bu tür bilgilere rıza gösterdiğiniz, ABD'de barındırılması ve erişilmesi anlamına gelir.

Bilgilerim ne kadar güvenli?

LigiarishChecker.co, çeşitli donanım ve yazılım metodolojileri de dahil olmak üzere veri gizliliği ve güvenliğini sağlamak için uygun adımlar atar. Ancak, çevrimiçi olarak açıklanan herhangi bir bilginin güvenliğini garanti edemeyiz.

LigiarischChecker.co, bilgilerinizin güvenliğini korumaya adanmıştır ve onu korumak için gerekli önlemleri alır. Bununla birlikte, ister kablolu veya kablosuz olsun, İnternet veri aktarımlarının% 100 güvenli olabileceği garanti edilemeyeceğini bilin ve sonuç olarak, kişisel veriler ve kullanıcı içeriği de dahil olmak üzere bize ilettiğiniz bilgilerin güvenliğini sağlayamayız; Bu nedenle, bunu kendi sorumluluğunuzda yaptığınızı kabul edersiniz.

Verilerinizi transit olarak korumak için sektör standart şifrelemesini kullanıyoruz. Bu genellikle güvenli soket katmanı ("SSL") teknolojisi olarak adlandırılır veya taşıma katmanı güvenliği ("TLS") olarak da bilinir.

Verilerinizi aldığımızda, fiziksel, teknik ve mantıksal güvenlik önlemlerinin bir kombinasyonunu kullanarak sunucularımızda tutuyoruz. Cihazınıza yüklenen uygulamalarımızdan herhangi birinde yerel olarak saklanan verilerin güvenliği, cihazınızın güvenlik özelliklerini kullanmanızı gerektirir. Sitemiz, uygulamamız ve hizmetlerimizle bağlantılı olarak kullandığınız tüm cihazları güvence altına almak için gerekli adımları atmanız şiddetle tavsiye edilir.

LigiarischChecker.co bir güvenlik sistemi ihlali öğrenirse, bize sağladığınız e -posta adresi aracılığıyla koruyucu adımlar hakkında bilgi vermek için size bir bildirim gönderebiliriz. Ayrıca kullanıcılarımızı bilgilendirmek için sitede bir bildirim gönderebiliriz.

Kişisel verilerimi PligiarissChecker.co'dan nasıl silebilirim?

Kişisel verilerinizi PligiarissChecker.co adresinden support@plagiarisschecker.co adresinden e -posta ile e -posta ile gönderebilirsiniz. Güvenlik nedeniyle, premium kullanıcılardan önce PlagiarishChecker.co ile hesaplarını iptal edebilmeleri veya silebilmeleri için aboneliklerini iptal etmeleri isteneceğini lütfen unutmayın.

Kişisel verilerim LigiariscChecker.co sisteminde ne kadar sürer?

Yukarıda açıklandığı gibi hesabınızı iptal ederek tüm kişisel verilerinizi istediğiniz zaman PligiariscChecker.co'dan silebilirsiniz. Bununla birlikte, kişisel verilerinizin bir kısmını sahtekarlık önleme ve tespit de dahil olmak üzere meşru ticari çıkarlarımız için gerektiği kadar uzun süre saklayabilir ve vergi, denetim ve yasal raporlama gibi yasal yükümlülüklerimizi karşılayabiliriz.

PlagiariscChecker.co hesabımı kapatırsa ne olur?

Plajiarischecker.co'nun Hizmet Şartlarını ihlal etmeniz nedeniyle hesabınızı kapatması durumunda, verilerinizin silinmesini istemek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yöneticilerimiz, yasal yükümlülüklerimize göre bu tür talepleri gözden geçirecektir.

California Çevrimiçi Gizlilik Koruma Yasası

Caloppa, ABD'de bir gizlilik politikası yayınlamak için ticari web siteleri ve çevrimiçi hizmetler gerektiren ilk eyalet yasasıdır. Yasanın erişimi, Kaliforniya'da (ve muhtemelen dünya) herhangi bir birey veya şirketin, California tüketicilerinden PII toplayan siteleri işleten herhangi bir birey veya şirketin web sitesinde, topladığı bilgileri ve bu bireyleri veya paylaşıldığı şirketler.

Daha fazla bilgi için şunu ziyaret edin:

https://consumercal.org/california-online-protection-act-caloppa/#sthash.0fdrbt51.dpuf

Caloppa'ya göre aşağıdakileri kabul ediyoruz:

  • Kullanıcılar siteyi anonim olarak ziyaret edebilir.
  • Bu Gizlilik Politikası oluşturulduktan sonra, ana sayfamıza veya en azından web sitemize girdikten sonra ilk önemli sayfaya bir bağlantı ekleyeceğiz.
  • Gizlilik Politikası Bağlantımız içindeki 'gizlilik' kelimesini içerir ve yukarıdaki sayfada kolayca bulunabilir.

Adil Bilgi Uygulamaları

Adil Bilgi Uygulamaları İlkeleri, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki gizlilik yasasının belkemiğidir. Ayrıca dünya çapında veri koruma yasalarının geliştirilmesinde de önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, adil bilgi uygulama ilkelerini ve bunların kişisel bilgileri korumak için çeşitli gizlilik yasalarına uygun olarak nasıl uygulanmaları gerektiği önemlidir.

Adil bilgi uygulamaları ile uyumlu olarak, bir veri ihlali örneği oluşursa, duyarlı eylemler izlenecektir:

  • Sizi e -posta yoluyla bilgilendireceğiz:
  • 7 iş günü içinde

Kullanıcıları yerinde bildirim yoluyla bilgilendireceğiz

  • 7 iş günü içinde

Ayrıca, bireylerin verileri toplayan ve işleyen ve yasaya uymayanlara karşı yasal olarak uygulanabilir hakları takip etme hakkına sahip oldukları bireysel tazminat ilkesini de kabul ediyoruz. Bu ilkeye göre bireyler sadece veri kullanıcılarına karşı uygulanabilir haklara sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda veri işlemcileri tarafından soruşturulması ve/veya kovuşturmaları için mahkemelere veya yasal kurumlara başvururlar.

AÇA kullanıcıları için

LigiariscChecker.co, "PligiarissChecker.co benim hakkımda hangi bilgileri topluyor?" Müşterilerimize yüksek kaliteli hizmet sunmak için yükümlülüklerimizi gerçekleştirmek için gerektiğinde ve meşru ticari çıkarlarımıza dayanarak bölüm. E -posta bildirimleri göndermek ve cihazlarınıza çerez yerleştirmek için kişisel verileri işlemek için izninize ihtiyacımız var. Bazı durumlarda, PligiariscChecker.co, kişisel verileri yasal yükümlülüklere uygun olarak işleyebilir veya çıkarlarınızı veya başka bir kişinin çıkarlarını koruyabilir.

Kullanıcı olarak haklarım nelerdir ve bunları nasıl kullanabilirim?

Avrupa Ekonomik Bölgesi'nde (EEA) bulunan kişiler, kişisel bilgileri söz konusu olduğunda, Site, Uygulama ve/veya Hizmetleri kullanma yoluyla işlediğimiz kişisel verilere erişme, düzeltme veya silme hakkını içeren belirli haklara sahiptir. . AÇA'da bulunan bir kullanıcıysanız:

Bir destek bileti göndererek kişisel veri raporu isteyin.

Bu rapor, sizinle ilgili, yaygın olarak kullanılan ve taşınabilir bir formatta size teslim edilen kişisel verileri içerecektir. LigiariscChecker.co hesabınıza imzalanmanız gerekir. Herhangi bir bilgiyi açıklamadan önce PligiarischChecker.co'nun doğrulama amacıyla sizden ek bilgi talep edebileceğini lütfen unutmayın.

Kişisel verilerinizin değiştirilmesini veya silinmesini sağlayabilirsiniz.

Kişisel verilerinizi adınız ve e -posta adresiniz ve dil tercihiniz gibi değiştirme seçeneğiniz vardır, sadece hesap ayarlarınıza gidin. Google veya Facebook'u kullanarak PlagiarisCchecker.co'ya kaydolmanız durumunda veya bu bilgileri güncelleyen herhangi bir sorunla karşılaştıysanız, lütfen bir destek bileti gönderin veya bizimle iletişime geçin. Hesabınızı bizimle iptal ederek kişisel verilerinizi PligiarissChecker.co'dan silebilirsiniz.

Kişisel bilgilerinizi değiştirebilirsiniz:

  • Bize e -posta göndererek
  • Bizi arayarak
  • Hesabınıza giriş yaparak
  • Bize bir destek bileti göndererek
Kişisel verilerinizi işlememize itiraz edin.

Kişisel verilerinizi kullandığımız veya size e -posta bildirimleri göndermek de dahil olmak üzere kişisel verilerinizi kullanmayı bırakmamızı istiyorsanız bir istekte bulunabilirsiniz. Yalnızca AEA'da bulunan kullanıcılara iş veya promosyon iletişimi gönderiyoruz ve önceden rızanızla, PligiarischChecker.co e -postalarında bulunan "abonelikten çıkma" düğmesini tıklayarak ve ayrıca kişinizi değiştirerek rızanızı istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz. tercihler. Promosyon e -postalarından abonelikten çıksanız bile, hizmetlerimizle ilgili işlem mesajları almaya devam edeceğinizi lütfen unutmayın.

Bir otoriteye şikayet gönderin.

EEA bölgesinde bulunuyorsanız ve veri koruma yasalarına uymadığımızı düşünüyorsanız, yerel denetim makamınıza şikayette bulunma hakkınız vardır.

Başka sorgularınız varsa veya bir PlagiarishChecker.co hesabınız yoksa, bir destek bileti göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Düzeltmeler ve güncellemeler

Aldığı herhangi bir bilgi değiştirmek veya güncellemek istiyorsanız, lütfen support@plagiarisschecker.co ile iletişime geçin.

Bu gizlilik politikası hiç değişecek mi?

Web sitesi politikaları ve şartlar ve koşullar, gereksinimleri ve standartları karşılamak için ara sıra değiştirilecek veya güncellenecektir. Bu nedenle, müşterilerin web sitesindeki değişiklikler hakkında güncellenmesi için bu bölümleri sık sık ziyaret etmeye teşvik edilir. Değişiklikler gönderildikleri gün etkili olacaktır ”.

LigiarischChecker.co hizmetlerimizi geliştirmeye devam ettikçe, bu politikayı sitemiz, uygulamamız ve hizmetlerimiz, işimiz ve bizim ve sizinle ilgili yasalardaki değişikliklere uygun olarak güncellememiz gerekebilir. Bununla birlikte, her zaman gizliliğinize saygı duyma ve koruma taahhüdümüzü koruyacağız. Bu politika kapsamındaki haklarınızı e-posta yoluyla etkileyebilecek herhangi bir değişiklik olması veya bu politikada, Sitenin en kolay bulması en kolay alanında bu politikada başka değişiklikler yayınlamanız gerektiğini derhal bildireceğiz. Herhangi bir değişiklik hakkında bilgilendirilmiş kalmak için zaman zaman tekrar kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Herhangi bir revizyondan sonra PlagiarischChecker.co'yu kullanmaya devam ettiğinizi lütfen unutmayın. Bu politikadaki değişikliklerden herhangi birini kabul etmiyorsanız ve bilgilerinizin buna tabi olmasını istemiyorsanız, hesabınızı PligiarishChecker.co ile silmeniz gerekecektir.

Gizlilik Politikası sayfamızdaki Gizlilik Politikasındaki değişiklikler hakkında bilgilendirileceksiniz.

Bize Ulaşın

Support@plagiarischecker.co adresinden veya posta postasıyla bir Yardım Masası talebi göndererek bu Gizlilik Politikası ile ilgili sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

Content Arcade (UK), LTD. 438, Streatham High Road London, UK. SW16 3PX