Dasar Privasi

Kami di plagiarismchecker.co mengambil berat tentang privasi data yang dikongsi bersama kami oleh pengguna kami, sebab itu kami berdedikasi untuk melindungi privasi klien kami. Dasar Privasi ini bertujuan untuk menyediakan pengguna kami dengan pengetahuan yang tepat mengenai maklumat yang kami kumpulkan dan mengapa, serta bagaimana kami menggunakan maklumat tersebut. Sepanjang jalan melalui dasar ini, ketahui bahawa apabila kita menulis ""plagiarismchecker.co"" atau ""kami"" atau ""kita"", ini bermakna kita bercakap tentang plagiarismchecker.co, Inc., sebuah syarikat, dan anak syarikat kita dan sekutu lain.

Dasar Privasi ini telah disusun untuk melayani pengguna yang prihatin tentang bagaimana 'maklumat peribadi mereka (PII) mereka boleh digunakan secara dalam talian. Seperti undang -undang privasi dan keselamatan maklumat AS, PII adalah maklumat yang boleh digunakan sendiri atau dengan maklumat lain untuk mengenal pasti, mencari, atau menghubungi individu. Kami mengesyorkan anda membaca dasar dengan teliti untuk mendapatkan pemahaman yang jelas tentang bagaimana kami mengumpul, menggunakan, atau mengendalikan PII anda mengikut laman, aplikasi, dan perkhidmatan kami.

Isi kandungan

Apakah skop dasar privasi plagiarismchecker.co ini?

This Privacy Policy is integrated into Plagiarismchecker.co's Terms of Service and License Agreement which can be found at https://www.plagiarismchecker.co/privacy (the "Terms of Service") and relates to the information acquired by us through your use laman web, aplikasi, dan perkhidmatan plagiarismchecker.co ("maklumat") seperti yang dijelaskan dalam dasar ini. Penggunaan terma yang dimodalkan dalam dasar ini dan tidak dinyatakan sebaliknya hendaklah mempunyai definisi yang diberikan untuk syarat -syarat tersebut dalam "Syarat Perkhidmatan".

Ini adalah dasar privasi dalam talian plagiarismchecker.co ("plagiarismchecker.co") ("Dasar Privasi"). Dasar ini hanya berlaku untuk aktiviti plagiarismchecker.co yang terlibat di laman webnya dan tidak terpakai untuk aktiviti plagiarismchecker.co yang "luar talian" atau tidak berkaitan dengan laman web.

Apakah maklumat yang dikumpulkan oleh plagiarismchecker.co mengenai saya?

Apabila pelanggan berinteraksi dengan perkhidmatan laman web kami, kami boleh mengumpul satu maklumat atau digabungkan dengan data lain, boleh digunakan untuk mengenal pasti anda ("data peribadi"). Terdapat juga beberapa maklumat yang kami kumpulkan yang disimpan dengan cara yang tidak dapat dihubungkan dengan anda ("data bukan peribadi").

PPlagiarismchecker.co mengumpul data tanpa nama tertentu mengenai penggunaan laman web. Maklumat ini tidak mengenal pasti pengguna secara peribadi, dengan sendirinya atau digabungkan dengan maklumat lain, dan dikumpulkan untuk meningkatkan prestasi Laman Web. Data tanpa nama yang dikumpulkan oleh laman web plagiarismchecker.co boleh memasukkan maklumat seperti jenis penyemak imbas yang anda gunakan, dan panjang lawatan ke laman web. Anda juga boleh diminta untuk memberikan maklumat yang dapat dikenal pasti secara peribadi di laman web plagiarismchecker.co, yang mungkin termasuk nama, alamat, nombor telefon dan alamat e-mel anda. Maklumat ini boleh dikumpulkan apabila maklum balas atau e -mel dihantar ke plagiarismchecker.co, apabila anda mendaftar untuk perkhidmatan, atau membuat pembelian melalui laman web. Dalam semua kes sedemikian, anda mempunyai pilihan untuk memberi kami maklumat yang dapat dikenal pasti secara peribadi.

Data yang anda berikan kepada kami setiap kali anda membuat akaun

Apabila anda mendaftar untuk menggunakan perkhidmatan plagiarismchecker.co, anda dengan sukarela berkongsi dengan kami data peribadi tertentu, termasuk yang berikut:

Alamat e -mel, nama pengguna, hubungan, dan pilihan bahasa anda. Apabila log masuk ke plagiarismchecker.co dengan kelayakan rangkaian sosial, seperti dengan akaun Google atau Facebook anda, kami akan meminta persetujuan anda untuk mengakses maklumat asas dari akaun itu, seperti alamat e -mel dan nama anda. Jika anda ingin berhenti berkongsi maklumat itu dengan kami, anda boleh melakukannya pada bila -bila masa dengan mengeluarkan akses plagiarismchecker.co ke akaun tersebut.

Jika anda memilih PayPal® untuk membayar pesanan anda, anda perlu menyediakan nombor kad kredit anda terus ke PayPal®. Dasar Privasi PayPal® akan digunakan untuk maklumat yang anda berikan di laman web PayPal®.

1. Gunakan & Pendedahan Maklumat. Kecuali sebagaimana yang dinyatakan di bawah, kami tidak menjual, berdagang atau menyewa maklumat peribadi anda yang dikumpulkan di Laman ini kepada orang lain. Maklumat yang dikumpulkan oleh Laman kami digunakan untuk memproses pesanan, untuk memaklumkan anda tentang status pesanan anda, untuk memberitahu anda tentang produk atau tawaran istimewa yang mungkin menarik minat anda, dan untuk tujuan statistik untuk memperbaiki laman web kami. Kami akan mendedahkan maklumat penghantaran anda kepada pihak ketiga untuk tujuan penjejakan pesanan atau memproses cek atau pesanan wang anda, sesuai, isi pesanan anda, tingkatkan fungsi laman web kami, lakukan analisis statistik dan data, hantar pesanan anda dan hantar e -mel promosi kepada anda dari kami. Sebagai contoh, kami mesti melepaskan maklumat alamat surat anda kepada perkhidmatan penghantaran untuk menyampaikan produk yang anda pesan.

2. Butiran semua kad kredit/debit dan maklumat yang dapat dikenal pasti secara peribadi tidak akan disimpan, dijual, dikongsi, disewa atau dipajak kepada mana -mana pihak ketiga

Apa maklumat lain yang kami kumpulkan dari anda?

Plagiarismchecker.co mengumpul maklumat ini semasa anda menggunakan perkhidmatan tapak:

Kandungan Pengguna: Ini termasuk semua teks, dokumen, atau kandungan atau maklumat lain yang dimuat naik, dimasukkan, atau dipindahkan oleh anda sebagai sebahagian daripada penggunaan Perkhidmatan kami.

Maklumat apa yang dikumpulkan secara automatik?

Terdapat maklumat tertentu mengenai peranti yang anda gunakan untuk berhubung dengan plagiarismchecker.co dan penggunaan laman web, aplikasi, dan/atau perkhidmatan anda secara automatik didaftarkan dalam sistem kami, termasuk yang berikut:

Lokasi anda: Ini adalah kawasan geografi atau tempat di mana anda menggunakan peranti anda seperti komputer, telefon bimbit atau tablet (seperti yang ditentukan oleh alamat protokol internet [ip] atau pengenal yang serupa) apabila berinteraksi dengan laman web, aplikasi, dan/atau Perkhidmatan.

Data log atau maklumat anda: Sama seperti laman web lain, pelayan kami secara automatik mengumpulkan data apabila anda mengakses atau menggunakan laman web, aplikasi, dan/atau perkhidmatan kami dan menyimpannya dalam fail log. Data log ini mungkin termasuk alamat IP anda, jenis penyemak imbas dan tetapan, konfigurasi penyemak imbas, tarikh dan masa penggunaan, data kuki, dan keutamaan bahasa.

Maklumat Penggunaan Anda: Maklumat ini adalah mengenai laman web, aplikasi, dan/atau perkhidmatan yang anda gunakan dan bagaimana anda menggunakannya. Kami juga boleh mendapatkan data dari afiliasi dan penyedia perkhidmatan pihak ketiga kami untuk memeriksa bagaimana pengguna menggunakan laman web, aplikasi, dan/atau perkhidmatan kami. Sebagai contoh, kami akan mempunyai idea mengenai bilangan pengguna yang mengakses halaman tertentu di laman web ini dan di mana pautan yang biasanya mereka klik. Kami akan menggunakan data yang dikumpulkan ini untuk lebih memahami dan membantu mengoptimumkan laman web ini.

Maklumat peranti anda: Ini adalah data yang dikumpulkan dari komputer atau peranti mudah alih anda yang termasuk jenis perkakasan dan perisian yang anda gunakan (seperti sistem operasi dan jenis penyemak imbas anda), dan juga pengenal peranti unik untuk peranti yang menggunakan plagiarismchecker.co .

Kuki: Data yang dikumpulkan dari kuki dijelaskan dalam "Adakah PlagiarismChecker.co menggunakan kuki?" seksyen dan dalam dasar kuki kami.

Kuki adalah bit kecil data yang di -cache dalam penyemak imbas pengguna. Plagiarismchecker.co menggunakan kuki untuk menentukan sama ada anda telah melawat halaman rumah pada masa lalu. Walau bagaimanapun, tiada maklumat pengguna lain dikumpulkan.

Plagiarismchecker.co boleh menggunakan "data agregat" bukan peribadi untuk meningkatkan operasi laman web kami, atau menganalisis minat dalam bidang laman web kami. Di samping itu, jika anda menyediakan

Plagiarismchecker.co Dengan kandungan untuk penerbitan atau maklum balas, kami boleh menerbitkan nama pengguna anda atau data mengenal pasti lain dengan kebenaran anda.plagiarismchecker.co juga boleh mendedahkan maklumat yang dapat dikenal pasti secara peribadi untuk bertindak balas terhadap sepina, perintah mahkamah atau permintaan lain. Plagiarismchecker.co juga boleh memberikan maklumat yang dapat dikenal pasti secara peribadi sebagai tindak balas kepada permintaan agensi penguatkuasa undang -undang atau sebagaimana yang dikehendaki oleh undang -undang. Maklumat peribadi anda boleh diberikan kepada pihak jika fail plagiarismchecker.co untuk kebankrapan, atau terdapat pemindahan aset atau pemilikan plagiarismchecker.co berkaitan dengan penyusunan semula korporat yang dicadangkan atau diselesaikan, seperti penggabungan atau pengambilalihan.

Bilakah plagiarismchecker.co mengumpul maklumat?

Kami mengumpulkan maklumat daripada anda apabila anda mengisi borang, melanggan surat berita, membuat pesanan, menggunakan sembang langsung, buka tiket sokongan, dan/atau masukkan sebarang maklumat di laman web kami.

Bagaimana plagiarismchecker.co menggunakan maklumat saya?

Kami di PlagiarismChecker.co Proses, menggunakan, dan merekodkan maklumat anda seperti yang diperlukan untuk dapat menjalankan kontrak kami dengan anda dan untuk kepentingan perniagaan yang sah, termasuk yang berikut:

  • Untuk berkomunikasi dan membina hubungan dengan anda mengenai penggunaan laman web kami, dan perkhidmatannya, pengumuman produk dan perkhidmatan kami, kemas kini jika ada, dan dapat memberi maklum balas kepada permintaan anda untuk bantuan yang termasuk menyediakan sokongan pengesahan akaun anda di Acara yang anda menghadapi masalah dengan mengakses akaun anda atau menindaklanjuti dengan anda selepas surat -menyurat.
  • Untuk membantu kami menguruskan laman web, aplikasi, dan/atau perkhidmatan kami, mengesahkan pengguna untuk tujuan keselamatan, menawarkan ciri pengguna yang disesuaikan dan mengakses, memproses dan menyampaikan transaksi, menjalankan ulasan dan kajian, membangunkan ciri -ciri yang akan datang, dan meningkatkan algoritma dan prestasi laman web kami , Aplikasi, dan/atau perkhidmatan.
  • Untuk menghantar pemberitahuan e -mel langsung dan tawaran istimewa mengenai perkhidmatan plagiarismchecker.co, dari mana anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa yang anda inginkan. Untuk maklumat lanjut mengenai ini, sila pergi bahagian ini - "Adakah plagiarismchecker.co menghantar saya e -mel?" Jika anda adalah seseorang yang tinggal di Kawasan Ekonomi Eropah (EEA), kami hanya akan menghantar bahan promosi jika anda membenarkan kami berbuat demikian dari masa anda membuat akaun anda atau mana -mana titik selepas itu.
  • Untuk menentukan statistik kumulatif mengenai kuantiti peranti unik menggunakan laman web, aplikasi, dan/atau perkhidmatan kami, dan untuk mengenal pasti dan mencegah penyalahgunaan dan penipuan.
  • Untuk memproses urus niaga anda dengan cepat
  • Untuk menunjukkan kandungan pengguna yang berkaitan dengan akaun anda dan untuk memastikan bahawa ia boleh diakses oleh anda apabila anda menggunakan perkhidmatan kami.

Adakah plagiarismchecker.co menganalisis kandungan pengguna?

Kami menjamin bahawa pekerja plagiarismchecker.co tidak memantau semua kandungan pengguna yang disimpan atau dihantar melalui laman web kami, aplikasi, dan/atau perkhidmatan, tetapi mungkin dilihat jika kami mengetahui bahawa terma perkhidmatan telah dilanggar dan Kebenaran diperlukan, jika kami merasa perlu untuk menjawab permintaan anda untuk sokongan pengguna, jika kami memutuskan bahawa terdapat keperluan untuk mengkaji semula seperti yang ditakrifkan dalam Syarat Perkhidmatan, atau untuk meningkatkan algoritma kami seperti yang dinyatakan dalam Kandungan Pengguna Seksyen Syarat Perkhidmatan kami. Akhir sekali, maklumat anda boleh dilihat di mana terdapat keperluan untuk melindungi hak, harta, atau keselamatan peribadi plagiarismchecker.co dan penggunanya, atau untuk mematuhi kewajipan undang -undang kami, seperti bertindak balas terhadap sebarang proses undang -undang seperti waran dan perintah mahkamah .

Hak untuk menggunakan data dan pendedahan

Adakah plagiarismchecker.co pernah berkongsi maklumat saya?

Plagiarismchecker.co hanya mendedahkan data peribadi kepada pihak ketiga apabila:

  • Kami bekerjasama dengan penyedia perkhidmatan yang membantu kami dalam memenuhi keperluan operasi perniagaan, ini termasuk hosting, meningkatkan, dan membawa perkhidmatan kami. Kami juga menggunakan penyedia perkhidmatan untuk perkhidmatan dan fungsi tertentu seperti perkhidmatan sokongan pelanggan, komunikasi e -mel, dan analisis. Penyedia perkhidmatan ini hanya boleh mengakses, memproses, atau merekodkan data peribadi mengikut arahan kami dan untuk mencapai tugas mereka kepada kami.
  • Kami mempunyai kebenaran anda untuk berkongsi data peribadi anda.
  • Kami percaya adalah penting untuk menyiasat kemungkinan pelanggaran terma perkhidmatan, untuk melaksanakan syarat -syarat perkhidmatan, atau di mana kami percaya perlu untuk meneliti atau mengambil tindakan mengenai aktiviti yang menyalahi undang -undang, penipuan yang disyaki, atau potensi ancaman terhadap harta, orang, atau Kaedah di mana kami mengendalikan laman web, aplikasi, dan/atau perkhidmatan kami.
  • Kami memastikan bahawa pemeliharaan, akses, atau pendedahan data peribadi anda adalah wajib oleh undang -undang untuk melindungi hak, harta, atau keselamatan peribadi plagiarismchecker.co dan pengguna laman web, aplikasi, dan/atau perkhidmatan kami, atau untuk bertindak balas terhadap Permintaan yang sah oleh mana -mana pihak berkuasa awam.
  • Kita perlu berbuat demikian berhubung dengan pengambilalihan, penggabungan, penyusunan semula, kebankrapan, penawaran sekuriti awam, penjualan beberapa atau semua aset kita. Dalam kes sedemikian beberapa atau semua data peribadi anda boleh dipindahkan atau dikongsi dengan entiti lain, tertakluk kepada Dasar Privasi ini.
  • Kami boleh menyampaikan atau mendedahkan data bukan peribadi kepada pihak ketiga dan secara terbuka - sebagai contoh, untuk sekutu di bawah perjanjian dengan kami, atau sebagai sebahagian daripada laporan kemajuan yang boleh kami berikan kepada pengguna.
  • Sebarang laporan, keputusan atau kesimpulan yang dinyatakan oleh plagiarismchecker.co tidak mempunyai nilai undang -undang & tidak boleh dibentangkan di mahkamah dan perkara undang -undang lain.
  • Dalam keadaan tidak sama ada sebagai bukti elektronik atau digital, plagiarismchecker.co mengekalkan semua hak kebolehterimaannya.

Adakah plagiarismchecker.co mendapat keuntungan untuk data peribadi saya dengan menjualnya?

Tidak, plagiarismchecker.co tidak menjual atau menyewa data peribadi anda.

Adakah plagiarismchecker.co menggunakan kuki?

Kuki digunakan oleh pelayar web untuk menyediakan kandungan peribadi dan ingat tetapan kelayakan dan akaun log masuk. Plagiarismchecker.co menggunakan kuki dan teknologi yang serupa, termasuk suar web dan piksel penjejakan. Ini diperlukan untuk mengumpulkan data penggunaan dan analitik yang membantu kami menyediakan laman web, aplikasi, dan/atau perkhidmatan kami kepada anda dan juga untuk membantu menyampaikan iklan untuk produk dan perkhidmatan plagiarismchecker.co yang relevan kepada anda apabila anda melayari halaman tertentu di laman web dan Kemudian pergi ke tapak pihak ketiga. Plagiarismchecker.co tidak berkongsi data peribadi anda dengan pihak ketiga untuk tujuan membolehkan mereka menyampaikan iklan mereka kepada anda. Untuk maklumat lanjut mengenai kuki dan bagaimana plagiarismchecker.co menggunakannya, sila lihat dasar kuki kami.

Kami menggunakan kuki untuk:

  • Bantu ingat dan memproses barang -barang di dalam keranjang belanja.
  • Memahami dan menyimpan keutamaan pengguna untuk lawatan masa depan.
  • Jejaki & menganalisis aktiviti pengguna kami, jadi kami boleh menawarkan pengalaman yang lebih baik.

Anda boleh memilih untuk mematikan semua kuki, atau anda boleh memilih untuk memberi amaran kepada komputer anda setiap kali kuki dihantar. Ini boleh dilakukan melalui tetapan penyemak imbas anda. Oleh kerana setiap penyemak imbas berbeza, pergi ke menu bantuan penyemak imbas anda untuk mengetahui bagaimana anda boleh mengubah suai kuki dengan betul. Jika anda memilih untuk mematikan kuki, beberapa ciri mungkin tidak berfungsi dengan baik.

Pendedahan pihak ketiga

Kami tidak menjual, berdagang, atau dipindahkan ke pihak luar maklumat peribadi anda.

Pautan pihak ketiga
  • Kami menggunakan pautan pihak ketiga dalam catatan blog kami untuk membantu meningkatkan kandungan untuk pembaca kami.
  • Kami menggunakan pautan pihak ketiga dalam halaman Dasar Privasi kami untuk membimbing pelawat kami bagaimana kami mengendalikan PII dan kuki.

Harap maklum bahawa kami tidak dapat menjamin kesahihan mana -mana pautan luaran yang boleh anda lawati. Adalah disyorkan bahawa anda sentiasa melakukan penyelidikan sendiri sebelum melawat mana-mana pautan pihak ketiga.

Google

Kami menggunakan pengiklanan Google Adsense di laman web atau aplikasi kami. Prinsip pengiklanan Google dapat merumuskan keperluan pengiklanan Google. Mereka diperkenalkan untuk memberikan pengalaman yang lebih baik kepada pengguna.

Untuk maklumat lanjut lawati: https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Sebagai vendor pihak ketiga, Google menggunakan kuki untuk menyampaikan iklan di laman web dan/atau aplikasi kami. Penggunaan kuki Dart Google membolehkannya untuk memberi iklan kepada pengguna kami berdasarkan lawatan mereka sebelum ini ke laman, aplikasi, dan perkhidmatan kami dan laman web lain. Jika anda ingin memilih keluar penggunaan cookie dart, anda boleh melakukannya dengan melawat dasar privasi Google AD dan Rangkaian Kandungan.

Kuki yang kita gunakan

Origin Cookie Description Expiry Category
CloudFlare __cfduid

The '__cfduid' cookie is set by the CloudFlare service to identify trusted web traffic. It does not correspond to any user id in the web application, nor does the cookie store any personally identifiable information.

First Party Persistent

First Party Persistent Analytics & Marketing
https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200170156-What-does-the-CloudFlare-cfduid-cookie-do-
Google Analytics _gid Used to distinguish users. 2 years Analytics & Marketing
Google Analytics _ga Used to distinguish users First Party Persistent Analytics & Marketing
Plagiarismchecker.co plagiarismchecker

Used to track user history, normally used for checking login

1 day

Tracking

Plagiarismchecker.co AWSELB

This cookie name is associated with the Amazon Web Services Elastic Load Balancing functionality for routing client requests on the server.

The main purpose of this cookie is: Strictly Necessary

1 day

Tracking

Kami, bersama dengan vendor pihak ketiga seperti Google menggunakan kuki pihak pertama (seperti kuki Google Analytics) dan kuki pihak ketiga (seperti cookies doubleclick) atau pelbagai pengenal pihak ketiga yang lain bersama-sama untuk menyusun data tentang Interaksi pengguna dengan tanggapan iklan dan fungsi perkhidmatan iklan lain kerana ia berkaitan dengan laman web, aplikasi, dan perkhidmatan kami.

Memilih keluar

Menggunakan halaman Tetapan Iklan Google, anda boleh menetapkan keutamaan bagaimana Google mengiklankan kepada anda. Sebagai alternatif, anda boleh memilih keluar melalui halaman Opt Out Inisiatif Pengiklanan Rangkaian atau melalui Google Analytics Opt Out Browser ADD ON.

Untuk maklumat lanjut lawati: www.allaboutcookies.org

Cara memadam, mengubahsuai atau melumpuhkan kuki

Anda boleh memadam kuki atau melumpuhkan penggunaannya dengan mengikuti arahan penyemak imbas anda:

Jika anda menggunakan penyemak imbas yang berbeza, ikuti arahan dari pembekalnya.

Bagaimanakah laman web, plugin, dan aplikasi pihak ketiga berfungsi?

Beberapa aplikasi dan perkhidmatan pihak ketiga yang rakan kongsi dengan kami mungkin meminta persetujuan untuk mengakses maklumat anda. Aplikasi sedemikian akan memberi anda notis dan meminta kebenaran anda untuk mendapatkan akses atau maklumat. Adalah lebih baik untuk mempertimbangkan pemilihan aplikasi dan perkhidmatan sedemikian, dan keizinan anda, dengan teliti.

Sesetengah plugin pihak ketiga atau kandungan tertanam laman web kami, atau aplikas ke laman web atau perkhidmatan lain di Internet yang dapat mengenal pasti anda.

Data yang dikumpulkan oleh pihak ketiga melalui plugin dan aplikasi ini tertakluk kepada setiap dasar sendiri. Kami sangat menggalakkan anda membaca dasar -dasar tersebut dengan teliti dan memahami bagaimana entiti lain menggunakan data anda.

Plagiarismchecker.co tidak bertanggungjawab terhadap dasar privasi laman web yang dihubungkannya. Jika anda memberikan sebarang maklumat kepada pihak ketiga yang berbeza peraturan mengenai pengumpulan dan penggunaan maklumat peribadi anda mungkin dikenakan. Kami sangat mencadangkan anda mengkaji semula dasar privasi pihak ketiga sebelum menyediakan data kepada mereka. Kami tidak bertanggungjawab terhadap dasar atau amalan pihak ketiga. Harap maklum bahawa laman web kami mungkin mengandungi pautan ke laman web lain di Internet yang dimiliki dan dikendalikan oleh pihak ketiga. Amalan maklumat laman web yang dikaitkan dengan laman web kami tidak dilindungi oleh dasar ini. Laman -laman lain ini boleh menghantar kuki mereka sendiri atau GIF yang jelas kepada pengguna, mengumpul data atau mendapatkan maklumat yang dapat dikenal pasti secara peribadi. Kami tidak dapat mengawal koleksi maklumat ini. Anda harus menghubungi entiti ini secara langsung jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai penggunaan maklumat yang mereka kumpulkan.

Adakah plagiarismchecker.co akan menghantar saya pemberitahuan e -mel?

Akan ada masa apabila kami boleh menghantar maklumat mengenai tawaran istimewa, kemas kini, dan pengumuman produk lain. Kami juga mungkin ingin menghantar maklumat mengenai produk dan perkhidmatan dari sekutu perniagaan kami. Tetapi, anda boleh melumpuhkan komunikasi sedemikian pada bila -bila masa dengan mengklik butang "berhenti berlangganan" yang boleh didapati dalam e -mel plagiarismchecker.co dan juga dengan menukar keutamaan hubungan anda. Semua pemegang akaun plagiarismchecker.co masih akan menerima pemberitahuan e -mel yang berkaitan dengan perkhidmatan kami, walaupun anda memilih untuk berhenti melanggan dari e -mel ini.

Untuk pengguna yang datang dari EEA:

Kami hanya akan menyampaikan komunikasi promosi kepada pengguna yang terletak di EEA dengan persetujuan terlebih dahulu. Sila lihat bahagian "untuk pengguna EEA" di bawah untuk maklumat lanjut.

Adakah plagiarismchecker.co pernah membuat mana -mana data peribadi saya atau kandungan pengguna awam?

Tidak, kami tidak berkongsi data peribadi atau kandungan pengguna dengan pengecualian keadaan terhad seperti yang dinyatakan dalam "Adakah plagiarismchecker.co berkongsi maklumat saya?" Seksyen Dasar.

Bagaimanakah pemegang plagiarismchecker.co tidak menjejaki isyarat?

Kami menghormati tidak menjejaki isyarat dan tidak menjejaki, menggunakan pengiklanan, atau kuki tumbuhan apabila mekanisme penyemak imbas DNT ada ..

Plagiarismchecker.co juga tidak membenarkan penjejakan tingkah laku pihak ketiga.

COPPA (Kanak -kanak Akta Perlindungan Privasi Dalam Talian)

Adakah plagiarismchecker.co mendapat maklumat daripada kanak -kanak?

Akta Perlindungan Privasi dalam talian kanak -kanak meletakkan ibu bapa terkawal. Plagiarismchecker.co tidak sengaja mendapatkan maklumat peribadi dari kanak -kanak di bawah umur 18 tahun. Sekiranya ia telah mendapat pengetahuan bahawa kami telah memperoleh maklumat peribadi dari seorang kanak -kanak yang berumur lebih muda dari 18 tahun, kami akan mengambil langkah yang perlu untuk mengambil maklumat itu dari sistem kami. Sekiranya anda berusia di bawah 18 tahun, sila jangan berikan sebarang maklumat peribadi melalui Laman, Perkhidmatan atau App. Kami juga menggalakkan ibu bapa dan penjaga sah mereka untuk memantau penggunaan internet anak -anak mereka. Satu lagi cara untuk menguatkuasakan dasar ini adalah dengan memaklumkan kepada anak -anak mereka untuk tidak memberikan sebarang maklumat peribadi melalui Laman, Perkhidmatan, aplikasi tanpa izin mereka.

Plagiarismchecker.co tidak sengaja mengumpul maklumat peribadi dari anak -anak di bawah umur. Anak -anak di bawah umur tidak dibenarkan menggunakan laman web atau perkhidmatan plagiarismchecker.co, dan plagiarismchecker.co meminta agar kanak -kanak di bawah umur 18 tahun tidak mengemukakan sebarang maklumat peribadi ke Laman Web. Oleh kerana maklumat mengenai anak -anak di bawah umur tidak dikumpulkan, plagiarismchecker.co tidak dengan sengaja mengedarkan maklumat peribadi mengenai anak -anak di bawah umur.

Pemindahan data, penyimpanan, pengekalan, dan penghapusan

Di manakah maklumat saya disimpan apabila dikongsi dengan plagiarismchecker.co?

Semua maklumat yang dikongsi kepada plagiarismchecker.co akan dipindahkan ke, diproses, dan disimpan di Amerika Syarikat. Setiap kali anda menggunakan aplikasi kami pada mana -mana peranti anda, Kandungan Pengguna yang anda simpan akan disimpan secara tempatan pada peranti tertentu dan kemudian disegerakkan dengan pelayan kami. Tetapi, jika anda menyiarkan atau memindahkan sebarang maklumat kepada atau melalui Laman, App, dan/atau Perkhidmatan kami, itu bermakna anda memberi persetujuan kepada maklumat tersebut, termasuk data peribadi dan kandungan pengguna, yang dihoskan dan diakses di Amerika Syarikat.

Seberapa selamat maklumat saya?

Plagiarismchecker.co mengambil langkah yang sesuai untuk memastikan privasi dan keselamatan data termasuk melalui pelbagai metodologi perkakasan dan perisian. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menjamin keselamatan apa -apa maklumat yang didedahkan dalam talian.

Plagiarismchecker.co didedikasikan untuk melindungi keselamatan maklumat anda dan mengambil langkah berjaga -jaga yang diperlukan untuk melindunginya. Walau bagaimanapun, ketahui bahawa penghantaran data Internet, sama ada ia berwayar atau tanpa wayar, tidak boleh dijamin menjadi 100% selamat dan sebagai hasilnya, kami tidak dapat memastikan keselamatan maklumat yang anda hantar kepada kami, termasuk data peribadi dan kandungan pengguna; Oleh itu, anda mengakui bahawa anda berbuat demikian atas risiko anda sendiri.

Kami di plagiarismchecker.co menggunakan penyulitan standard industri untuk melindungi data anda dalam transit. Ini biasanya dirujuk sebagai teknologi Secure Socket Layer ("SSL") atau juga dikenali sebagai Keselamatan Lapisan Pengangkutan ("TLS").

Pada masa kami menerima data anda, kami menyimpannya di pelayan kami menggunakan kombinasi langkah -langkah keselamatan fizikal, teknikal, dan logik. Keselamatan data yang disimpan secara tempatan dalam mana -mana aplikasi kami yang dipasang pada peranti anda memerlukan anda menggunakan ciri keselamatan peranti anda. Adalah sangat disyorkan bahawa anda mengambil langkah -langkah yang diperlukan untuk menjamin semua peranti yang anda gunakan berkaitan dengan laman web, aplikasi, dan perkhidmatan kami.

Sekiranya plagiarismchecker.co mengetahui pelanggaran sistem keselamatan, kami boleh menghantar pemberitahuan kepada anda untuk memberikan maklumat mengenai langkah -langkah pelindung, melalui alamat e -mel yang telah anda berikan kepada kami. Kami juga boleh menyiarkan notis di Laman ini untuk memaklumkan pengguna kami.

Bagaimana saya boleh memadamkan data peribadi saya dari plagiarismchecker.co?

Anda boleh memadam data peribadi anda dari plagiarismchecker.co bila -bila masa yang anda suka dengan hanya menghantar e -mel kepada kami di support@plagiarismchecker.co. Sila ambil perhatian bahawa, atas sebab -sebab keselamatan, pengguna premium terlebih dahulu diminta untuk membatalkan langganan mereka sebelum mereka boleh membatalkan atau memadam akaun mereka dengan plagiarismchecker.co.

Berapa lama data peribadi saya disimpan dalam sistem plagiarismchecker.co?

Anda boleh memadam semua data peribadi anda dari plagiarismchecker.co pada bila -bila masa dengan membatalkan akaun anda seperti yang diterangkan di atas. Walau bagaimanapun, kami boleh menyimpan beberapa data peribadi anda selagi perlu untuk kepentingan perniagaan kami yang sah, termasuk pencegahan dan pengesanan penipuan, dan untuk memenuhi kewajipan undang -undang kami termasuk cukai, pengauditan, dan pelaporan undang -undang.

Apa yang akan berlaku jika plagiarismchecker.co menutup akaun saya?

Sekiranya plagiarismchecker.co menutup akaun anda kerana pelanggaran terma perkhidmatan anda, maka anda boleh menghubungi kami jika anda ingin meminta penghapusan data anda. Pentadbir kami akan mengkaji semula permintaan tersebut, menurut kewajipan undang -undang kami.

Akta Perlindungan Privasi Dalam Talian California

Caloppa adalah undang -undang negeri pertama di Amerika Syarikat yang memerlukan laman web komersial dan perkhidmatan dalam talian untuk menerbitkan dasar privasi. Jangkauan undang -undang terbentang di luar California untuk menghendaki mana -mana individu atau syarikat di Amerika Syarikat (dan difikirkan dunia) yang mengendalikan tapak yang mengumpul PII dari pengguna California untuk menyiarkan dasar privasi yang mudah dilihat di laman webnya yang menyatakan dengan tepat maklumat yang dikumpulkannya dan individu -individu tersebut atau syarikat yang dikongsi bersama.

Untuk maklumat lanjut, lawati:

https://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0fdrbt51.dpuf

Menurut Caloppa, kami bersetuju dengan perkara berikut:

  • Pengguna boleh melawat laman web ini secara anonim.
  • Sebaik sahaja Dasar Privasi ini dibuat, kami akan menambah pautan kepadanya di halaman utama kami atau sekurang -kurangnya, halaman penting pertama selepas memasuki laman web kami.
  • Pautan Dasar Privasi kami merangkumi perkataan 'privasi' di dalamnya, dan ia boleh didapati dengan mudah di halaman yang dinyatakan di atas.

Amalan maklumat yang adil

Prinsip amalan maklumat yang adil adalah tulang belakang undang -undang privasi di Amerika Syarikat. Ia juga memainkan peranan penting dalam membangunkan undang -undang perlindungan data di seluruh dunia. Oleh itu, adalah penting untuk memahami prinsip amalan maklumat yang adil dan bagaimana ia harus dilaksanakan dengan mematuhi pelbagai undang -undang privasi untuk melindungi maklumat peribadi.

Dalam persetujuan dengan amalan maklumat yang adil, berikutan tindakan responsif akan diambil, sekiranya contoh pelanggaran data berlaku:

  • Kami akan memberitahu anda melalui e -mel:
  • Dalam masa 7 hari perniagaan

Kami akan memberitahu pengguna melalui pemberitahuan di tapak

  • Dalam masa 7 hari perniagaan

Kami juga bersetuju dengan prinsip ganti rugi individu mengikut mana individu mempunyai hak untuk secara sah mengejar hak yang boleh dikuatkuasakan terhadap mereka yang mengumpul dan memproses data dan gagal mematuhi undang -undang. Mengikut prinsip ini individu bukan sahaja mempunyai hak yang boleh dikuatkuasakan terhadap pengguna data tetapi juga bahawa mereka mempunyai jalan keluar ke mahkamah atau agensi undang -undang untuk menyiasat dan/atau mendakwa oleh pemproses data.

Untuk pengguna EEA

Plagiarismchecker.co menggunakan, proses, dan rekod data peribadi, termasuk yang disenaraikan dalam "Apa maklumat yang dikumpulkan oleh plagiarismchecker.co tentang saya?" seksyen, sebagaimana yang diperlukan untuk melaksanakan kewajipan kami, dan berdasarkan kepentingan perniagaan kami yang sah untuk menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada pelanggan kami. Kami memerlukan kebenaran anda untuk memproses data peribadi untuk menghantar pemberitahuan e -mel dan meletakkan kuki pada peranti anda. Dalam sesetengah kes, plagiarismchecker.co boleh memproses data peribadi mengikut kewajipan undang -undang atau untuk melindungi kepentingan anda atau orang lain.

Apakah hak saya sebagai pengguna, dan bagaimana saya boleh menggunakannya?

Orang yang terletak di Kawasan Ekonomi Eropah (EEA) mempunyai hak tertentu ketika datang ke maklumat peribadi mereka yang merangkumi hak untuk mengakses, membetulkan, atau memadam data peribadi yang kami proses melalui penggunaan laman web, aplikasi, dan/atau perkhidmatan anda . Sekiranya anda pengguna yang terletak di EEA, anda boleh:

Minta laporan data peribadi dengan mengemukakan tiket sokongan.

Laporan ini akan mengandungi data peribadi yang kami ada mengenai anda, dihantar kepada anda dalam format berstruktur, biasa digunakan, dan mudah alih. Anda perlu ditandatangani ke dalam akaun plagiarismchecker.co anda. Sila ambil perhatian bahawa plagiarismchecker.co boleh meminta maklumat tambahan daripada anda untuk tujuan pengesahan sebelum kami mendedahkan sebarang maklumat.

Anda boleh mengubah data peribadi anda atau dipadam.

Anda mempunyai pilihan untuk menukar data peribadi anda seperti nama dan alamat e -mel anda, serta keutamaan bahasa, hanya pergi ke tetapan akaun anda. Sekiranya anda mendaftar untuk plagiarismchecker.co menggunakan Google atau Facebook, atau jika anda menghadapi sebarang isu yang mengemas kini maklumat ini, sila hantar tiket sokongan atau berhubung dengan kami. Anda boleh memadam data peribadi anda dari plagiarismchecker.co dengan membatalkan akaun anda dengan kami.

Anda boleh menukar maklumat peribadi anda:

  • Dengan menghantar e -mel kepada kami
  • Dengan menghubungi kami
  • Dengan log masuk ke akaun anda
  • Dengan menghantar tiket sokongan kepada kami
Objek kepada kami memproses data peribadi anda.

Anda boleh membuat permintaan jika anda mahu kami berhenti menggunakan data peribadi anda, termasuk apabila kami menggunakan data peribadi anda atau untuk menghantar pemberitahuan e -mel kepada anda. Kami hanya menghantar komunikasi perniagaan atau promosi kepada pengguna yang terletak di EEA dengan persetujuan terlebih dahulu, dan anda boleh mengeluarkan persetujuan anda pada bila -bila masa dengan mengklik butang "berhenti berlangganan" yang boleh didapati dalam e -mel plagiarismchecker.co dan juga dengan menukar kenalan anda keutamaan. Sila ambil perhatian bahawa anda masih akan terus menerima mesej transaksional mengenai perkhidmatan kami, walaupun anda berhenti melanggan e -mel promosi.

Hantar mengadu kepada pihak berkuasa.

Jika anda berada di rantau EEA dan berfikir bahawa kami tidak mematuhi undang -undang perlindungan data, maka anda mempunyai hak untuk membawa aduan kepada pihak berkuasa penyeliaan tempatan anda.

Jika anda mempunyai pertanyaan lain atau tidak mempunyai akaun plagiarismchecker.co, anda boleh menghubungi kami dengan mengemukakan tiket sokongan.

Pembetulan dan kemas kini

Jika anda ingin mengubah suai atau mengemas kini sebarang maklumat plagiarismchecker.co telah menerima, sila hubungi support@plagiarismchecker.co.

Adakah Dasar Privasi ini akan berubah?

Dasar dan terma & syarat laman web akan diubah atau dikemas kini sekali -sekala untuk memenuhi keperluan dan piawaian. Oleh itu, pelanggan digalakkan untuk kerap melawat bahagian -bahagian ini untuk dikemas kini mengenai perubahan di Laman Web. Pengubahsuaian akan berkesan pada hari mereka diposkan ".

Sebagai plagiarismchecker.co terus meningkatkan perkhidmatan kami, kami mungkin perlu mengemas kini dasar ini mengikut perubahan dalam laman web, aplikasi, dan perkhidmatan kami, perniagaan kami, dan undang -undang yang berkaitan dengan kami dan anda. Walau bagaimanapun, kami akan sentiasa mengekalkan komitmen kami untuk menghormati dan melindungi privasi anda. Kami akan segera memberitahu bahawa anda perlu ada perubahan yang boleh memberi kesan kepada hak anda di bawah dasar ini melalui e-mel atau menyiarkan sebarang pengubahsuaian lain kepada dasar ini, bersama dengan tarikh berkuatkuasa mereka, di kawasan yang paling mudah dicari di laman web ini. Kami sangat mengesyorkan bahawa anda menyemak semula di sini dari semasa ke semasa untuk terus dimaklumkan mengenai sebarang perubahan. Sila ambil perhatian bahawa penggunaan plagiarismchecker.co yang berterusan selepas sebarang semakan bermakna anda bersetuju dengan perubahan, dan persetujuan untuk terikat, dasar baru. Jika anda tidak bersetuju dengan mana -mana perubahan dalam dasar ini dan tidak mahu maklumat anda tertakluk kepadanya, maka anda perlu memadam akaun anda dengan plagiarismchecker.co.

Anda akan dimaklumkan mengenai sebarang perubahan dalam dasar privasi di halaman Dasar Privasi kami.

Hubungi Kami

Anda boleh menghubungi kami dengan sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan Dasar Privasi ini dengan mengemukakan permintaan meja bantuan di support@plagiarismchecker.co atau melalui pos pos di:

Content Arcade (UK), LTD. 438, Streatham High Road London, UK. SW16 3PX