Integritetspolicy

Vi på PlagiarismChecker.co bryr oss om integriteten för de uppgifter som delas med oss av våra användare, varför vi är dedikerade till att skydda vår klients integritet. Denna sekretesspolicy syftar till att ge våra konsumenter korrekt kunskap om vilken information vi samlar in och varför, liksom hur vi använder den informationen. Hela vägen genom denna policy, vet att när vi skriver ""plagiarismchecker.co"" eller ""vi"" eller ""oss"", betyder det att vi talar om PlagiarismChecker.co, Inc., ett företag och våra dotterbolag och andra dotterbolag.

Denna sekretesspolicy har sammanställts för att betjäna användare som är oroliga för hur deras "personligt identifierbara information (PII)" kan användas online. Enligt USA: s integritetslagstiftning och informationssäkerhet är PII information som kan användas på egen hand eller med annan information för att identifiera, hitta eller kontakta en individ. Vi rekommenderar att du läser policyn noggrant för att få en klar förståelse för hur vi samlar in, använder eller hanterar din PII enligt vår webbplats, app och tjänster.

Innehållsförteckning

Vad är omfattningen av denna plagiarismchecker.co sekretesspolicy?

Denna sekretesspolicy är integrerad i plagiarismchecker.cos servicevillkor och licensavtal som kan hittas på https://www.plagiarismchecker.co/privacy ("Servicevillkor") och relaterar till informationen som förvärvats av oss genom din användning av PlagiarismChecker.cos webbplats, app och tjänster ("information") som förklaras i denna policy. Användningen av kapitaliserade villkor i denna policy och på annat sätt anges ska ha definitionen för dessa villkor i "Servicevillkor".

Detta är PlagiarismChecker.co's (“PlagiarismChecker.co”) Online Sekretesspolicy (”Sekretesspolicy”). Denna policy gäller endast aktiviteter PLAGIARISMCHECKER.co engagerar sig på sin webbplats och gäller inte PLAGIARISMCHECKER.CO -aktiviteter som är "offline" eller inte relaterade till webbplatsen.

Vilken information samlar PlagiarismChecker.co om mig?

När en klient interagerar med våra webbplatstjänster kan vi samla in en enda information eller i kombination med annan data, kan användas för att identifiera dig ("personuppgifter"). Det kommer också att finnas lite information som vi samlar in som hålls på ett sätt som inte kan kopplas tillbaka till dig ("icke-personliga data").

Plagiarismchecker.co samlar in vissa anonyma data om användningen av webbplatsen. Denna information identifierar inte personligen användare, i sig själv eller i kombination med annan information, och samlas in för att förbättra webbplatsens prestanda. De anonyma uppgifterna som samlas in av webbplatsen PlagiarismChecker.co kan innehålla information som den typ av webbläsare du använder och längden på besöket på webbplatsen. Du kan också bli ombedd att tillhandahålla personlig identifierbar information på webbplatsen PlagiarismChecker.co, som kan inkludera ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Denna information kan samlas in när feedback eller e -postmeddelanden skickas till plagiarismchecker.co, när du registrerar dig för tjänster eller gör inköp via webbplatsen. I alla sådana fall har du möjlighet att ge oss personlig identifierbar information.

Data du tillhandahåller oss när du skapar ett konto

När du registrerar dig för att använda plagiarismchecker.co -tjänster delar du gärna med oss vissa personuppgifter, inklusive följande:

Din e -postadress, användarnamn, kontakt och språkinställningar. När du loggar in på plagiarismchecker.co med ett socialt nätverksuppgift, till exempel med ditt Google- eller Facebook -konto, kommer vi att be om ditt samtycke till att få tillgång till grundläggande information från det kontot, till exempel din e -postadress och namn. Om du vill sluta dela den informationen med oss kan du göra det när som helst genom att ta bort plagiarismchecker.co åtkomst till det kontot.

Om du väljer PayPal® för att betala för din beställning måste du ange ditt kreditkortsnummer direkt till PayPal®. PayPals sekretesspolicy kommer att gälla den information du tillhandahåller på PayPal® -webbplatsen.

1. Användning och avslöjande av information. Med undantag för vad som anges nedan säljer vi inte, handlar eller hyr din personligt identifierbara information som samlas in på webbplatsen till andra. Informationen som samlas in av vår webbplats används för att behandla order, för att hålla dig informerad om din beställningsstatus, för att meddela dig om produkter eller specialerbjudanden som kan vara av intresse för dig och för statistiska ändamål för att förbättra vår webbplats. Vi kommer att avslöja din leveransinformation till tredje parter för beställningsspårningsändamål eller bearbeta din check eller postanvisning, i förekommande fall, fylla din beställning, förbättra funktionaliteten på vår webbplats, utföra statistiska och dataanalyser, leverera din beställning och leverera marknadsföringsmeddelanden till dig från oss. Vi måste till exempel släppa din postadressinformation till leveransservicen för att leverera produkter som du beställde.

2. Alla kredit-/betalkortsuppgifter och personlig identifierbar information kommer inte att lagras, säljas, delas, hyras eller hyrs till tredje parter

Vilken annan information samlar vi in från dig?

Plagiarismchecker.co samla in denna information när du använder webbplatstjänsterna:

Användarinnehåll: Detta inkluderar all text, dokument eller annan innehåll eller information som laddats upp, anges eller på annat sätt överförs av dig som en del av din användning av våra tjänster.

Vilken information samlas automatiskt?

Det finns viss information om enheterna du använder för att ansluta till PlagiarismChecker.co och din användning av webbplatsen, appen och/eller tjänster registreras automatiskt i våra system, inklusive följande:

Din plats: Detta är det geografiska området eller platsen där du använder dina enheter som din dator, mobiltelefon eller surfplatta (som anges av en internetprotokoll [IP] -adress eller liknande identifierare) när du interagerar med vår webbplats, app och/eller Tjänster.

Din loggdata eller information: Samma som andra webbplatser samlar våra servrar automatiskt data när du kommer åt eller använder vår webbplats, app och/eller tjänster och lagrar den i loggfiler. Denna loggdata kan inkludera din IP -adress, webbläsartyp och inställningar, webbläsarkonfiguration, datum och tid för användning, cookie -data och språkinställningar.

Din användningsinformation: Den här informationen handlar om plagiarismchecker.co -webbplatsen, appen och/eller tjänster du använder och hur du använder dem. Vi kan också få data från våra tredjepartsförbund och tjänsteleverantörer för att undersöka hur konsumenterna använder vår webbplats, app och/eller tjänster. Till exempel kommer vi att ha en idé om antalet användare som har tillgång till en specifik sida på webbplatsen och på vilken länkar de normalt klickade på. Vi kommer att använda denna insamlade data för att bättre förstå och hjälpa till att optimera webbplatsen.

Din enhetsinformation: Dessa är data som samlas in från din dator eller mobil enhet som innehåller den typ av hårdvara och programvara du använder (som ditt operativsystem och webbläsartyp), och även unika enhetsidentifierare för enheter som använder plagiarismchecker.co .

Kakor: Data som samlats in från kakor förklaras i "använder plagiarismchecker.co cookies?" Avsnitt och i vår cookie -policy.

Cookies är små bitar av data som cachas i en användares webbläsare. Plagiarismchecker.co använder kakor för att avgöra om du har besökt hemsidan tidigare eller inte. Ingen annan användarinformation samlas emellertid.

Plagiarismchecker.co kan använda icke-personliga "aggregerade data" för att förbättra vår webbplats eller analysera intresse för områdena på vår webbplats. Dessutom, om du tillhandahåller

Plagiarismchecker.co Med innehåll för publicering eller feedback kan vi publicera ditt användarnamn eller annan identifierande data med ditt tillstånd. PlagiarismChecker.co kan också avslöja personlig identifierbar information för att svara på en stämning, domstolsbeslut eller annan sådan begäran. Plagiarismchecker.co kan också tillhandahålla sådan personlig identifierbar information som svar på en begäran om brottsbekämpande myndighet eller som på annat sätt krävs enligt lag. Din personligt identifierbara information kan tillhandahållas till en part om plagiarismChecker.co -filer för konkurs, eller det finns en överföring av tillgångar eller äganderätt till PlagiarismChecker.co i samband med föreslagna eller fullbordade företagsorganisationer, såsom sammanslagningar eller förvärv.

När samlar PlagiarismChecker.co information?

Vi samlar in information från dig när du fyller i ett formulär, prenumererar på ett nyhetsbrev, gör en beställning, använder livechatt, öppnar en supportbiljett och/eller anger all information på vår webbplats.

Hur använder PlagiarismChecker.co min information?

Vi på PlagiarismChecker.co -processen, använder och registrerar din information vid behov för att kunna utföra vårt kontrakt med dig och för våra legitima affärsintressen, inklusive följande:

  • För att kommunicera och bygga en koppling till dig om din användning av vår webbplats och dess tjänster, våra produkt- och tjänstemeddelanden, uppdateringar om någon och kan ge feedback till dina förfrågningar om hjälp som inkluderar att ge dig kontotreifieringsstöd i Händelsen att du har problem med att komma åt ditt konto eller följa upp med dig efter korrespondens.
  • För att hjälpa oss att hantera vår webbplats, app och/eller tjänster, validera användare för säkerhetsändamål, erbjuda skräddarsydda användarfunktioner och åtkomst, bearbeta och leverera transaktioner, genomföra recensioner och studera, utveckla kommande funktioner och förbättra algoritmerna och prestanda på vår webbplats , App och/eller tjänster.
  • För att skicka dig direkta e -postmeddelanden och specialerbjudanden om plagiarismchecker.co -tjänster, från vilka du kan avsluta prenumerationen när som helst du önskar. För mer information om detta, vänligen gå det här avsnittet - "Kommer plagiarismchecker.co att skicka mig e -post?" Om du är någon som är bosatt i Europeiska ekonomiska området (EEA) kommer vi bara att skicka marknadsföringsmaterial om du tillåter oss att göra det från den tid du skapar ditt konto eller någon punkt därefter.
  • För att bestämma kumulativ statistik över mängden unika enheter med vår webbplats, app och/eller tjänster och för att identifiera och förebygga missbruk och bedrägeri.
  • För att behandla dina transaktioner snabbt
  • För att visa användarinnehåll relaterat till ditt konto och se till att det är tillgängligt för dig när du använder våra tjänster.

Analyserar plagiarismchecker.co användarinnehåll?

Vi garanterar att PLAGIARISMCHECKER.CO -anställda inte övervakar allt användarinnehåll som lagras i eller överförs via vår webbplats ,, app och/eller tjänster, men det kan ses om vi fick reda på att servicevillkoren har kränkts och en Auktorisation krävs, om vi tycker att det är nödvändigt att göra det, svara på dina förfrågningar om användarstöd, om vi annars beslutar att det finns ett behov av att granska det enligt definitionen i användarvillkoren eller att förbättra våra algoritmer som anges i användarinnehållet Avsnitt av våra användarvillkor. Slutligen kan din information ses där det finns ett behov av att skydda rättigheter, egendom eller personlig säkerhet för PlagiarismChecker.co och dess användare, eller att överensstämma med våra juridiska skyldigheter, till exempel att svara på juridiska processer som teckningsoptioner och domstolsbeslut .

Rätt att använda data och avslöjande

Delar plagiarismchecker.co någonsin min information?

Plagiarismchecker.co avslöjar endast personuppgifter till tredje parter när:

  • Vi arbetar med tjänsteleverantörer som hjälper oss att uppfylla affärsverksamhetens krav, dessa inkluderar värd, förbättring och bär våra tjänster. Vi använder också tjänsteleverantörer för specifika tjänster och funktioner som kundsupporttjänster, e -postkommunikation och analys. Dessa tjänsteleverantörer får endast komma åt, bearbeta eller registrera personuppgifter i enlighet med våra instruktioner och för att utföra sina uppgifter gentemot oss.
  • Vi har ditt tillstånd att dela dina personuppgifter.
  • Vi anser att det är viktigt att utreda möjliga kränkningar av användarvillkoren, att genomföra dessa användarvillkor, eller där vi anser att det är nödvändigt att undersöka eller vidta åtgärder angående olagliga aktiviteter, misstänkt bedrägeri eller potentiella hot mot egendom, personer eller Metoderna som vi använder vår webbplats, app och/eller tjänster.
  • Vi konstaterar att bevarande, tillgång eller avslöjande av dina personuppgifter är obligatoriskt enligt lag för att skydda rättigheter, egendom eller personlig säkerhet för PlagiarismChecker.co och användarna av vår webbplats, app och/eller tjänster, eller för att svara på Lagliga förfrågningar från alla offentliga myndigheter.
  • Vi måste göra det i förhållande till ett förvärv, fusion, omorganisation, konkurs, offentligt erbjudande av värdepapper, försäljning av vissa eller alla våra tillgångar. I sådana fall kan vissa eller alla dina personuppgifter överföras eller delas med en annan enhet, med förbehåll för denna sekretesspolicy.
  • Vi kan förmedla eller avslöja icke -personliga uppgifter till tredje parter och offentligt - till exempel till medlemsförbund enligt överenskommelse med oss, eller som en del av framstegsrapporter som vi kan ge användare.
  • Alla rapporter, resultat eller slutsatser uttryckta av PlagiarismChecker.co har inget rättsligt värde och kan inte presenteras i domstolar och andra juridiska frågor.
  • Under inga omständigheter varken som ett elektroniskt eller digitalt bevis bevarar plagiarismchecker.co alla sina tillåtliga rättigheter.

Får plagiarismchecker.co vinst för mina personuppgifter genom att sälja dem?

Nej, PlagiarismChecker.co säljer eller hyr inte dina personuppgifter.

Använder plagiarismchecker.co cookies?

Cookies används av webbläsare för att tillhandahålla personligt innehåll och komma ihåg inloggningsuppgifter och kontosättningar. Plagiarismchecker.co använder cookies och liknande tekniker, inklusive webbfyr och spårning av pixlar. Dessa behövs för att samla in användnings- och analytiska data som hjälper oss att tillhandahålla vår webbplats, app och/eller tjänster till dig och också för att hjälpa till att leverera annonser för relevant plagiarismchecker.co produkter och tjänster till dig när du bläddrar på vissa sidor på webbplatsen och Gå sedan till tredje parts webbplatser. Plagiarismchecker.co delar inte dina personuppgifter med tredje parter i syfte att låta dem leverera sina annonser till dig. För mer information om kakor och hur plagiarismchecker.co använder dem, se vår cookie -policy.

Vi använder kakor för att:

  • Hjälp komma ihåg och bearbeta artiklarna i kundvagnen.
  • Förstå och spara preferenser för användare för framtida besök.
  • Spåra och analysera vår användares aktivitet, så att vi kan erbjuda en bättre upplevelse.

Du kan välja att stänga av alla kakor, eller så kan du välja att din dator varnar dig när en cookie skickas. Detta kan göras genom dina webbläsarinställningar. Eftersom varje webbläsare är annorlunda, gå till din webbläsares hjälpmeny för att lära dig hur du kan ändra cookies korrekt. Om du väljer att stänga av kakor kanske några av funktionerna inte fungerar korrekt.

Utlämnande av tredje part

Vi säljer, handlar eller överför inte till externa parter din personliga identifierbara information.

Tredjepartslänkar
  • Vi använder tredjepartslänkar i våra blogginlägg för att förbättra innehållet för våra läsare.
  • Vi använder tredjepartslänkar på vår sekretesspolicy-sida för att vägleda våra besökare hur vi hanterar PII och cookies.

Observera att vi inte kan garantera äktheten för några externa länkar som du kan besöka. Det rekommenderas att du alltid gör din egen forskning innan du besöker någon tredjepartslänk.

Google

Vi använder Google Adsense -reklam på vår webbplats eller app. Googles reklamprinciper kan sammanfatta Googles reklamkrav. De introduceras för att ge en bättre upplevelse för användare.

För ytterligare information besök: https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Som tredjepartsleverantör använder Google cookies för att betjäna annonser på vår webbplats och/eller app. Googles användning av Dart Cookie gör det möjligt att betjäna annonser till våra användare på grundval av deras tidigare besök på vår webbplats, app och tjänster och andra webbplatser. Om du vill välja bort användningen av DART-kakan kan du göra det genom att besöka sekretesspolicyn för Google AD och Content Network.

Kakor som vi använder

Origin Cookie Description Expiry Category
CloudFlare __cfduid

The '__cfduid' cookie is set by the CloudFlare service to identify trusted web traffic. It does not correspond to any user id in the web application, nor does the cookie store any personally identifiable information.

First Party Persistent

First Party Persistent Analytics & Marketing
https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200170156-What-does-the-CloudFlare-cfduid-cookie-do-
Google Analytics _gid Used to distinguish users. 2 years Analytics & Marketing
Google Analytics _ga Used to distinguish users First Party Persistent Analytics & Marketing
Plagiarismchecker.co plagiarismchecker

Used to track user history, normally used for checking login

1 day

Tracking

Plagiarismchecker.co AWSELB

This cookie name is associated with the Amazon Web Services Elastic Load Balancing functionality for routing client requests on the server.

The main purpose of this cookie is: Strictly Necessary

1 day

Tracking

Vi, tillsammans med tredjepartsleverantörer som Google använder för första parts cookies (som Google Analytics Cookies) och tredjepartskakor (som DoubleClick-kakor) eller olika andra tredjepartsidentifierare tillsammans för att sammanställa data om Användarinteraktioner med AD -intryck och andra annonsservicefunktioner när de hänför sig till vår webbplats, app och tjänster.

Opt-out

Med hjälp av Google Ad -inställningssidan kan du ställa in preferenser för hur Google annonserar till dig. Alternativt kan du välja ut genom nätverksreklaminitiativet OPT Out Page eller via Google Analytics Oppe Webbläsare Lägg till.

För ytterligare information besök: www.allaboutcookies.org

Hur man tar bort, ändrar eller inaktiverar cookies

Du kan ta bort cookies eller inaktivera deras användning genom att följa dina webbläsarinstruktioner:

Om du använder en annan webbläsare följer du instruktionerna från leverantören.

Hur fungerar webbplatser, plugins och tredjepartsappar?

Vissa tredjepartsansökningar och tjänster som samarbetar med oss kan be om samtycke för att få tillgång till din information. Sådana applikationer kommer att ge dig meddelande och begära ditt tillstånd för att få åtkomst eller information. Det skulle vara bäst att överväga ditt val av sådana applikationer och tjänster och dina behörigheter noggrant.

Vissa tredje parts plugins eller inbäddat innehåll vår webbplats, eller app, till exempel Facebook "som" -knappar, kan låta deras administratörer veta att du har besökt webbplatsen, och de kan använda denna information med annan information som de har samlat om dina besök till andra webbplatser eller tjänster på internet som kan identifiera dig.

Uppgifterna som samlats in av tredje parter genom dessa plugins och applikationer omfattas av varje parters egen policy. Vi uppmuntrar dig starkt att läsa dessa policyer noggrant och förstå hur andra enheter använder dina uppgifter.

Plagiarismchecker.co ansvarar inte för integritetspolicyn för webbplatser som den länkar till. Om du tillhandahåller information till sådana tredje parter kan olika regler om insamling och användning av din personliga information gälla. Vi föreslår starkt att du granskar en sådan tredjeparts sekretesspolicy innan du tillhandahåller information till dem. Vi ansvarar inte för tredje parts policyer eller praxis. Observera att våra webbplatser kan innehålla länkar till andra webbplatser på internet som ägs och drivs av tredje parter. Informationspraxis för dessa webbplatser som är kopplade till vår webbplats omfattas inte av denna policy. Dessa andra webbplatser kan skicka sina egna kakor eller rensa GIF till användare, samla in data eller begära personlig identifierbar information. Vi kan inte kontrollera denna insamling av information. Du bör kontakta dessa enheter direkt om du har några frågor om deras användning av informationen som de samlar in.

Kommer plagiarismchecker.co att skicka mig e -postmeddelanden?

Det kommer att finnas tillfällen då vi kan skicka information om specialerbjudanden, uppdateringar och andra produktmeddelanden. Vi kanske också vill skicka dig med information om produkter och tjänster från våra affärsförbund. Men du kan när som helst inaktivera sådan kommunikation genom att klicka på knappen "Avsluta prenumerationen" som finns i PlagiarismChecker.co -e -postmeddelanden och även genom att ändra dina kontaktinställningar. Alla PlagiarismChecker.co -kontoinnehavare kommer fortfarande att få e -postmeddelanden som är relaterade till våra tjänster, även om du väljer att avsluta prenumerationen från dessa e -postmeddelanden.

För användare som kommer från EEA:

Vi kommer bara att leverera marknadsföringskommunikation till användare som finns i EES med ditt tidigare samtycke. Vänligen se avsnittet "för EES -användare" nedan för mer information.

Kommer plagiarismchecker.co någonsin att göra någon av mina personuppgifter eller användarinnehåll offentliga?

Nej, vi delar inte personuppgifter eller användarinnehåll med undantag för de begränsade omständigheterna som anges i "delar plagiarismchecker.co min information?" Avsnitt av policyn.

Hur spårar plagiarismchecker.co inte signaler?

Vi hedrar inte signaler och spårar inte, använder reklam eller planterar kakor när DNT -webbläsarmekanismen är på plats ..

Plagiarismchecker.co tillåter inte heller tredjeparts beteendespårning.

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)

Får plagiarismchecker.co information från barn?

Children's Online Privacy Protection Act sätter föräldrar i kontroll. Plagiarismchecker.co får inte medvetet personlig information från barn under 18 år. I händelse av att det har kommit till vår kunskap om att vi har förvärvat personlig information från ett barn som är yngre än 18 år, kommer vi att vidta nödvändiga åtgärder att ta ut den informationen från våra system. Om du är under 18 år, ange inte någon personlig information via webbplatsen, tjänsten eller appen. Vi uppmuntrar också föräldrar och deras juridiska vårdnadshavare att noggrant övervaka sina barns internetanvändning. Ett annat sätt att verkställa denna policy är genom att informera sina barn att aldrig tillhandahålla någon personlig information via webbplatsen, tjänsten, appen utan deras tillstånd.

Plagiarismchecker.co samlar inte medvetet personlig information från minderåriga. Minderåriga får inte använda plagiarismchecker.co webbplats eller tjänster, och plagiarismchecker.co begär att minderåriga under 18 år inte skickar in någon personlig information till webbplatsen. Eftersom information om minderåriga inte samlas in, distribuerar inte plagiarismchecker.co medvetet personlig information om minderåriga.

Dataöverföring, lagring, retention och radering

Var lagras min information när jag delas med plagiarismchecker.co?

All information som delas till plagiarismchecker.co kommer att överföras till, behandlas och lagras i USA. När du använder vår applikation på någon av dina enheter kommer användarinnehåll som du sparar att hållas lokalt på den specifika enheten och sedan synkroniseras med våra servrar. Men om du publicerar eller överför information till eller via vår webbplats, app och/eller tjänster, betyder det att du ger samtycke till sådan information, inklusive personuppgifter och användarinnehåll, som är värd och åtkomst i USA.

Hur säker är min information?

Plagiarismchecker.co vidtar lämpliga åtgärder för att säkerställa datasekretess och säkerhet inklusive genom olika hårdvaru- och mjukvarimetoder. Vi kan dock inte garantera säkerheten för någon information som avslöjas online.

Plagiarismchecker.co är dedikerad till att skydda säkerheten för din information och vidtar nödvändiga försiktighetsåtgärder för att skydda den. Vet dock att internetdataöverföringar, oavsett om det är kopplat eller trådlöst, inte kan garanteras vara 100% säkert och som ett resultat kan vi inte säkerställa säkerheten för information du överför till oss, inklusive personuppgifter och användarinnehåll; Därför erkänner du att du gör det på din egen risk.

Vi på plagiarismchecker.co använder branschstandardkryptering för att skydda dina data under transit. Detta kallas vanligtvis Secure Socket Layer ("SSL") -teknologi eller även känd som Transport Layer Security ("TLS").

När vi får dina data håller vi dem på våra servrar med en kombination av fysiska, tekniska och logiska säkerhetsåtgärder. Säkerheten för de data som lagras lokalt i någon av våra applikationer som är installerade på din enhet kräver att du använder dig av säkerhetsfunktionerna på din enhet. Det rekommenderas starkt att du vidtar nödvändiga åtgärder för att säkra alla enheter som du använder i samband med vår webbplats, app och tjänster.

Om plagiarismchecker.co lär sig om ett säkerhetssystemöverträdelse, kan vi skicka ett meddelande till dig för att ge information om skyddssteg genom den e -postadress som du har tillhandahållit oss. Vi kan också publicera ett meddelande på webbplatsen för att informera våra användare.

Hur kan jag radera mina personuppgifter från plagiarismchecker.co?

Du kan ta bort dina personuppgifter från plagiarismchecker.co när du vill genom att helt enkelt maila oss på support@plagiarismchecker.co. Observera att premiumanvändare av säkerhetsskäl först kommer att uppmanas att avbryta sina prenumerationer innan de kan avbryta eller ta bort sitt konto hos PlagiarismChecker.co.

Hur länge lagras mina personuppgifter i systemet plagiarismchecker.co?

Du kan ta bort alla dina personuppgifter från plagiarismchecker.co när som helst genom att avbryta ditt konto som beskrivits ovan. Vi kan dock lagra en del av dina personuppgifter så länge som behövs för våra legitima affärsintressen, inklusive förebyggande och upptäckt av bedrägerier, och för att uppfylla våra juridiska skyldigheter inklusive skatt, revision och juridisk rapportering.

Vad skulle hända om plagiarismchecker.co stänger mitt konto?

I händelse av att plagiarismchecker.co stänger ditt konto på grund av din överträdelse av användarvillkoren, kan du kontakta oss om du vill begära radering av dina data. Våra administratörer kommer att granska sådana förfrågningar enligt våra juridiska skyldigheter.

Kalifornien online integritetsskyddslag

Caloppa är den första statliga lagen i USA som kräver kommersiella webbplatser och onlinetjänster för att publicera en sekretesspolicy. Lagens räckvidd sträcker sig långt bortom Kalifornien för att kräva någon individ eller företag i USA (och tänkbart världen) som driver webbplatser som samlar PII från Kaliforniens konsumenter för att publicera en iögonfallande sekretesspolicy på sin webbplats med uppgift exakt den information som den samlar in och dessa individer eller företag som det delas med.

För mer information, besök:

https://consumercal.org/california-online-privacy-potection-act-caloppa/#sthash.0fdrbt51.dpuf

Enligt Caloppa samtycker vi till följande:

  • Användare kan besöka webbplatsen anonymt.
  • När denna sekretesspolicy har skapats kommer vi att lägga till en länk till den på vår hemsida eller åtminstone den första betydelsefulla sidan efter att ha kommit in på vår webbplats.
  • Vår länk till integritetspolicyn innehåller ordet "integritet" i den, och det kan enkelt hittas på den sida som anges ovan.

Rättvis informationspraxis

Principerna om rättvis informationspraxis är ryggraden i integritetslagen i USA. Det spelar också en viktig roll i att utveckla lagar om dataskydd över hela världen. Det är därför viktigt att förstå principerna om rättvis informationspraxis och hur de ska genomföras i enlighet med de olika sekretesslagarna för att skydda personlig information.

I överensstämmelse med den rättvisa informationspraxis, efter lyhörda åtgärder kommer att vidtas, om en instans av dataintrång inträffar:

  • Vi meddelar dig via e -post:
  • Inom sju arbetsdagar

Vi kommer att meddela användarna via anmälan på plats

  • Inom sju arbetsdagar

Vi samtycker också till den enskilda rättsliga principen enligt vilken individer har rätt att lagligen sträva efter verkställbara rättigheter mot dem som samlar in och behandlar data och inte följer lagen. Enligt denna princip har individer inte bara verkställbara rättigheter mot dataanvändare utan också att de använder domstolar eller juridiska myndigheter för att utreda och/eller åtala av dataprocessorer.

För EEA -användare

Plagiarismchecker.co använder, processer och registrerar personuppgifter, inklusive de som anges i "Vilken information samlar plagiarismchecker.co om mig?" Avsnitt, vid behov för att utföra våra skyldigheter och baserat på våra legitima affärsintressen för att tillhandahålla service av hög kvalitet till våra kunder. Vi behöver ditt tillstånd att behandla personuppgifter för att skicka e -postmeddelanden och placera cookies på dina enheter. I vissa fall kan plagiarismchecker.co behandla personuppgifter i enlighet med juridisk skyldighet eller för att skydda dina intressen eller en annan persons.

Vilka är mina rättigheter som användare och hur kan jag använda dem?

Människor som ligger i Europeiska ekonomiska samarbetet (EEA) har vissa rättigheter när det gäller deras personliga information som inkluderar rätten att få tillgång till, korrigera eller ta bort personuppgifter som vi behandlar genom din användning av webbplatsen, appen och/eller tjänster . Om du är en användare som finns i EES kan du:

Begär en personuppgiftsrapport genom att skicka en supportbiljett.

Denna rapport kommer att innehålla de personuppgifter vi har om dig, levererade till dig i ett strukturerat, vanligt använt och bärbart format. Du måste registreras på ditt PlagiarismChecker.co -konto. Observera att plagiarismchecker.co kan begära ytterligare information från dig för verifieringsändamål innan vi avslöjar information.

Du kan få dina personuppgifter ändrade eller raderas.

Du har möjlighet att ändra dina personuppgifter som ditt namn och e -postadress, såväl som språkinställningar, gå bara till dina kontoinställningar. Om du registrerade dig för PLAGIARISMCHECKER.CO med Google eller Facebook, eller om du stötte på några problem som uppdaterar denna information, skicka en supportbiljett eller kontakta oss. Du kan ta bort dina personuppgifter från plagiarismchecker.co genom att avbryta ditt konto hos oss.

Du kan ändra din personliga information:

  • Genom att maila oss
  • Genom att ringa oss
  • Genom att logga in på ditt konto
  • Genom att skicka en supportbiljett
Observera att vi behandlar dina personuppgifter.

Du kan göra en begäran om du vill att vi ska sluta använda dina personuppgifter, inklusive när vi använder dina personuppgifter eller för att skicka e -postmeddelanden. Vi skickar bara affärs- eller marknadsföringskommunikation till användare som finns i EES med ditt förhandsgodkännande, och du kan när som helst dra ut ditt samtycke genom att klicka på knappen "Avsluta prenumeration" som finns i PlagiarismChecker.co e -postmeddelanden och även genom att ändra din kontakt preferenser. Observera att du fortfarande kommer att fortsätta att få transaktionsmeddelanden om våra tjänster, även om du avser prenumerationen på reklam -e -postmeddelanden.

Skicka klagomål till en myndighet.

Om du är belägen i EES -regionen och tror att vi inte har överensstämmer med lagar om dataskydd, har du rätt att få ett klagomål till din lokala tillsynsmyndighet.

Om du har andra frågor eller inte har ett plagiarismchecker.co -konto kan du kontakta oss genom att skicka en supportbiljett.

Korrigeringar och uppdateringar

Om du vill ändra eller uppdatera information PlagiarismChecker.co har fått, vänligen kontakta support@plagiarismchecker.co.

Kommer denna sekretesspolicy någonsin att förändras?

Webbplatsens policyer och villkor skulle ändras eller uppdateras ibland för att uppfylla kraven och standarderna. Därför uppmuntras kunderna att ofta besöka dessa avsnitt för att uppdateras om ändringarna på webbplatsen. Ändringar kommer att gälla den dagen de publiceras ”.

Eftersom plagiarismchecker.co fortsätter att förbättra våra tjänster kan vi behöva uppdatera denna policy i enlighet med förändringar på vår webbplats, app och tjänster, vår verksamhet och lagar som är relevanta för oss och dig. Vi kommer dock alltid att hålla vårt engagemang för att respektera och skydda din integritet. Vi kommer omedelbart att meddela att du om det finns några ändringar som kan påverka dina rättigheter enligt denna policy via e-post eller publicera några andra ändringar av denna policy, tillsammans med deras ikraftträdande datum, i det mest lätt att hitta området på webbplatsen. Vi rekommenderar starkt att du kommer tillbaka här då och då för att hålla dig informerad om eventuella förändringar. Observera att din fortsatta användning av plagiarismchecker.co efter någon revidering innebär att du håller med om förändringarna och samtycker till att vara bunden av den nya policyn. Om du inte håller med om någon av ändringarna i denna policy och inte vill att din information ska vara föremål för den, måste du ta bort ditt konto hos plagiarismchecker.co.

Du kommer att meddelas om ändringar i integritetspolicyn på vår sekretesspolicy -sida.

Kontakta oss

Du kan kontakta oss med eventuella frågor som rör denna sekretesspolicy genom att skicka in en helpdeskbegäran på support@plagiarismchecker.co eller via post på:

Content Arcade (UK), LTD. 438, Streatham High Road London, UK. SW16 3PX